Taylor Swift bacila je štiklu u publiku, fan je uhvatio: Sada je prodaje u humanitarne svrhe

Svijet

Na jednom od koncerata u Rio de Janeiru pjevačica je slomila petu na svojoj čizmi te ju bacila u publiku. Felipe Conrado bio je u VIP loži pa je uspio uhvatiti, a sad ju prodaje u humanitarne svrhe

Obožavatelj Taylor Swift (33) odlučio je prodati slomljenu petu koju je pjevačica bacila u publiku na jednom od svojih posljednjih koncerata u Rio de Janeiru. Naime, riječ je o slomljenoj peti čizama brenda Christian Louboutin, a fan je bio blizu pozornice pa ju je uspio uhvatiti.

Obožavatelj Felipe Conrado, koji je imao VIP ulaznice za sva tri Taylorina koncerta u Rio de Janeiru, objavio je fotografiju s petom i poručio da ju prodaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Felipe Conrado (@lipeconrado)

– Kao što su mnogi popratili, prikupljamo novac da platimo liječenje mojoj sestrični koja boluje od raka. Hvala ti, Taylor, na ovom poklonu – napisao je Felipe ispod fotke koju je objavio na Instagramu.

Napominje da je veliki obožavatelj Taylor Swift, ali ako bude neki kolekcionar zainteresiran, prodat će petu.

Njegovoj sestrični Ângeli dijagnosticiran je melanom nakon što su joj liječnici uklonili madež s desne ruke, navodi se na njezinoj stranici za prikupljanje sredstava. Kako bi spriječila metastaziranje, Ângela će trebati 12 sesija imunoterapije s lijekom koji košta gotovo 730 dolara mjesečno, jer ga brazilski zdravstveni sustav ne pokriva.

24sata