Srpskog repera voli zagrebačka mladež, ali ne i bivša žena: ‘Sto tisuća eura sam mu uništila..

Uncategorized

Popularni reper nije joj odgovarao na pozive pa se pjevačica osvetila tako što mu je uništila jednu stranu novog automobila

Srpski reper Stefan Đurić Rasta (34) i njegova bivša supruga, pjevačica Ana Nikolić (45), potajno su se vjenčali 2016. godine. U braku su proveli svega tri godine, a za to vrijeme dobili su kćer Taru.

Društvenim mrežama je prije par godina kružila glasovna snimka, a na kojoj je glas Ane Nikolić. Pjevačica govori kako ju je Rasta naljutio, a ona je sjela u taxi i otišla k njemu.

Prema Rasti sam imala milosti. Njemu nisam slupala, njemu sam u pidžami, u pola noći taksijem došla. Još smo se zabavljali, ili smo se tek bili vjenčali. Mnogo me iznervirao, znaš, nije htio da mi se javi na telefon – priča Ana.

Folk zvijezda mu se na originalan način osvetila za ignoriranje poziva.

– Ja, ono, u flaši, ozbiljno u flaši, u papučama, taksi me čeka… Ja ključeve, i ključevima novi Mercedes neki stigao, 100.000 eura… I ja ključevima ‘ja sam, pi*ko, Ana’. Znači, 5.000 eura šteta bila. Po svim vratima. Prednja, zadnja, i ispod sam se potpisala. Sje*ala sam cijeli lijevi dio. Znači… Ja sam pakao! Zato ti kažem – za koga se udati, kome život upropastiti – završila je u smijehu glasovnu.

24sata