Aleksandra Prijović Rasprodala I Peti Koncert U Areni Zagreb

Region

Aleksandra Prijović rasprodala i peti koncert u Areni Zagreb

Peti koncert Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni, koji će se održati 6. prosinca, i službeno je rasprodan.

“Zajedno smo oborili rekord i postavili nove standarde. Zajedno ćemo slaviti čak pet dana”, poručili su organizatori koncerta s radija Extra FM na Instagramu.

Oborila rekorde i izazvala kaos
Pjevačica je, podsjetimo, oborila rekord Arene Zagreb zakazavši pet uzastopnih koncerata. Prijović će u Zagrebu pjevati 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca ove godine. Karte su za prva tri koncerta prodane u roku od 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati.

Njezini su nadolazeći koncerti izazvali kaos u hrvatskom javnom prostoru. Dok mladi fanovi Aleksandre Prijović jedva čekaju koncerte, dio javnosti nema pojma tko je ona, a neki i negoduju zbog poplave turbofolk glazbe u glavnom gradu Hrvatske.

Inače, nakon što je rasprodala tri Stark arene u Beogradu, pet Arena Zagreb, tri Zetre u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, Aleksandra Prijović zakazala je i drugi koncert u dvorani Mejdan u Tuzli. To je ukupno 16 koncerata, a nije isključeno da će ih biti i još.

Odrasla je u Belom Manastiru
Srpska pjevačica, iako rođena u Somboru, odrasla je s majkom u Belom Manastiru. Rano djetinjstvo u nekoliko navrata je opisivala sretnim, ali srednja škola bila joj je, kaže, prilično traumatična.

Njezina majka Borka jednom je prilikom rekla da su njezinu kćer maltretirali u Hrvatskoj. Počela je pjevati kao djevojčica, a na jednom od svojih prvih festivala, Djeca pjevaju hitove, pobijedila je pjevajući pjesmu Takvi kao ti Nine Badrić. Čim je postala punoljetna, prijavila se na Zvezde Granda.

U karijeri je Prijović snimila tri albuma, a posljednji, Devet života, oborio je sve rekorde slušanosti i poveo je na turneju Od istoka do zapada, na kojoj trenutno puni velike dvorane diljem regije. Trenutno je najveći interes za koncerte u Hrvatskoj.

Karijera Aleksandre Prijović započela je 2013. godine, kada je u Zvezdama Granda osvojila četvrto mjesto i kao nagradu dobila snimanje pjesme. Prvi veliki hit uslijedio je 2016. godine, kada je snimila pjesmu Totalna anestezija. Iste godine objavila je pjesmu Senke koja je u jednom danu preslušana milijun puta. Time je oborila rekord u Srbiji. (eks.ba)