PREMINULA NA ULICI: Tužna Sudbina Marije Iz Žikine Dinastije- Sama Bez Ikog U Mrla Na Ulici! (FOTO)

Region

Kao što vidite, u današnjem naslovu članka, napisat ćemo neke vijesti o lokalnim glumicama. Nažalost, one više nisu s nama. U dobi od 57 godina umrla je legendarna glumica Rialda Kadric. Rialda je poznata po svojoj ulozi u “Dinastiji Žika”, gdje igra glavnu ulogu, Mariju. Mnogi se osjećaju tužno zbog smrti ove glumice, a ona je preminula prošle godine.

Rialda se trebala ponovno pojaviti na platnu u ovom poznatom filmu. U intervjuu je razgovarala o toj ulozi i služila kao svoj život i kolege nekoliko mjeseci prije smrti. Budući da je provela mnogo godina u Londonu, Rirlda je rekla da je najsretnija u Beogradu. Rekla je da se nalazi u mnogim svjetskim gradovima, ali kad se vratila u svoj rodni grad, uvijek se osjećala najbolje. Glumica je umrla u Januaru na ulici 2021. u Januaru. Zanimljiva je činjenica da je ova glumica jednom razgovarala o tome kako je njena majka umrla, a ona je okončala slično.

” – Ja volim da se igram. Ne moram ovo da radim. Moram samo da umrem. Možda sam ranije plašila ljude s pohotljivošću za igrom i radoznalošću da vidim šta će poroditi proizvodnja iskustva. Vremenom se produbila empatija za ljude koje moja volja za igrom tera u povlačenje i predrasudu. Postujem i “da” i “ne” kao legitimne odgovore. Podelu karata ne biram, ali lepo je ako se odigra dobra partija.”, izjavila je tada ova glumica.

Godine 1984. otišla je u London kako bi usavršila engleski jezik. Nekoliko godina kasnije preselila se u London i ostala u 30 godina. Glumica je napokon odabrala vlastiti život kako bi postala psihologija i na kraju je postala psiholog licence. 1970 -ih bila je zvijzda zbog uloge u “Žikinoj dinastiji”.

glasregije.com