Muž Anice Dobre je najveća misterija javne scene – biznismen sa Dorćola koji je bio najbolji drug Džeja Ramadanovskog

Zanimljivosti

Njena velika podrška iz senke.

Glumica Anica Dobra iza sebe ima bogatu glumačku karijeru koja traje više od tri decenije, proslavila se još u vreme bivše Jugoslavije, a karijeru je gradila i u Nemačkoj.

Dok publiku uvek iznova očarava svojim ulogama kako u Srbiji tako i van granica naše zemlje, glumica se trudi da svoj privatan život čuva daleko od očiju javnosti. I u tome vešto uspeva. Ona nikada ne eksponira porodicu i u medijima ne govori o svojoj privatnosti.

Ipak, poznato je da je njeno srce „zarobio“ još pre tri decenije biznismen Miodrag Mića Sovtić sa kojim ima ćerku Minu Sovtić, koja je krenula majčinim stopama. Miodrag je glumičina velika podrška iz senke.

A ko je zapravo Miodrag Mića Sovtić?

Ipak, poznato je da je njeno srce „zarobio“ još pre tri decenije biznismen Miodrag Mića Sovtić sa kojim ima ćerku Minu Sovtić, koja je krenula majčinim stopama. Miodrag je glumičina velika podrška iz senke.

A ko je zapravo Miodrag Mića Sovtić?

Misteriozni Miodrag Sovtić je dugogodišnji predsednik fubalskog kluba Dorćol. Dok sa glumicom ima ćerku Minu, Miodrag ima i sina Miloša iz prvog braka, koji je svojevremeno postavljen za sekretara stručnog štaba „gaučosa“.

Anica Dobra je jedan deo života sa porodicom provela u Nemačkoj, a otkako se vratila u Beograd, mir su našli na Dorćolu.

„Anica je došla u zgradu negde ’91. ili ’92. godine. Ona i suprug Mića Sovtić su kupili stan i kompletno ga renovirali. Svi smo u zgradi kao jedna duša i svi smo miroljubivi. Anica je divna komšnica. Za sve što treba da se organizujemo u zgradi, ona je prva. Uvek hoće da unapredimo stvari i pomaže novčano i kako god da treba. Tako je bilo i kad smo ulazna vrata menjali, svi su dobri – kompletna njena porodica. Ona je možda i najbolja od svih u kući. Ima veliki stan, pola prvog sprata je njihovo“, rekao je jedan komšija ranije za medije.

Mića je bio jedan od najboljih prijatelja preminulog pevača Džeja Ramadanovskog, ali i vlasnik Džejeve omiljene kafane na Dorćolu. O poznanstvu i druženju sa legendarnim pevačem govorio je jednom u medijima.

„Upoznali smo se 1975. ili 1976. Igrao sam fudbal, a i on ponekad. Znao sam ga i ranije, on je bio poznat na Dorćolu. Zvali su ga da zabavlja ljude jer je svirao. Popne se na oluk, lupa i peva, stariji mangupi ga slušaju“, ispričao je svojevremeno Mića Sovtić.

Mina, naslednica Anice Dobre i biznismena je svojevremeno otkrila detalje o svom ocu.

„Odrastao je u skromnoj porodici. Uvek je imao želju da pomogne svima kako bi svako dobio šansu u životu. Iako on to nikad ne bi tako nazvao, verujem da je reč o aktivizmu“, rekla je ona, pa dodala:

„Definitivno je stara garda, ona uz koju idu poseban moral i etika ulice. Jako ga cenim. Mama je iz drugačijeg miljea, a ja sam čudan miks ta dva sveta. Imala sam uvid i u jedno i u drugo, i to me je obogatilo“, istakla je glumica.

zadovolna.nova.rs