Njih dvoje su se rodili na isti dan u istoj bolnici, a sada su se i vjenčali

Svijet

“Vjerujemo da nas je Bog spojio”, kaže mladoženja.

Novopečeni supružnici Joshua i Elizabeth Colbert ne samo da su rođeni na isti dan, već i u istoj bolnici u razmaku od samo 6 sati.

Život je čudno, a ponekad čak i smiješno iskustvo. Često je to niz neočekivanih nizova događaja s puno obrata na putu. Stvari se mogu dogoditi kada i gdje to najmanje očekujete. Također, kako se uvjerio jedan sada već bračni par, svijet je vrlo malen.

Joshua i Elizabeth Colbert sada su muž i žena, a upoznali su se na popularnoj aplikaciji za upoznavanje Hinge. Joshua u snimci objavljenoj na YouTubeu navodi da je to bila “ljubav na prvi pogled”.

Ali čini se da to uopće nije njihov slučaj. Nakon što su se počeli viđati, Joshua i Elizabeth su saznali da idu u isti vrtić u Blaineu, Minnesota.

U videu se vide isječci na kojima njih dvoje kao djeca hodaju tijekom vrtićke mature. U jednom trenutku tijekom obreda, Elizabethina majka nenamjerno zumira kameru na Joshuu.

No, to nije jedino mjesto gdje se njihove prošlosti križaju.

Joshua i Elizabeth imaju isti rođendan. Rođeni su u istoj bolnici, u razmaku od nešto više od šest sati. Joshua je malo stariji.

“Dakle, pronašli smo svoje rodne listove… porodio nas je isti doktor”, rekao je Joshua.

Nevjerojatno je da su se životi Joshue i Elizabete toliko puta ukrstili. Zapravo, Joshua vjeruje da je to što su se njih dvoje spojili i vjenčali nešto što je samo Bog mogao učiniti.

“Vjerujemo da nas je Bog spojio”, rekao je Joshua.

Prije kraja snimke, gledatelji saznaju da će Joshua i Elizabeth sada slaviti godišnjicu braka i rođendane na isti dan. Vjenčali su se na svoj 35. rođendan.

novizivot.net