Majka slučajno pregazila sina (5) dok je ulazio u auto, šokantan trenutak u Belorusiji uhvaćen na nadzornim kamerama

Region

Pre nekoliko dana u selu Kopis u blizini Minska u Belorusiji, majka je prešla automobilom preko svog petogodišnjeg sina. Lokalna policija objavila je snimak nadzorne kamere koji prikazuje grozan trenutak kao upozorenje roditeljima.

Na početku snimka dečak stoji pored zadnjih vrata crvenog automobila. Dok pokušava da uđe u auto, njegova majka se odvezla vučeći dečaka za sobom. U idućem trenutku pada na pod i preko njega prelazi zadnji točak automobila. Kad je majka primetila da leži na podu, izjurila je iz auta, ali je zaboravila da zakoči.

Vozilo se zaustavilo nakon što se zabilo u zid stambene zgrade dok je ženino drugo dete sedelo u automobilu. Užasnutoj majci koja je zgrabila sina i potrčala prema slupanom automobilu, u pomoć je pritrčala i prolaznica. Dečak je s brojnim povredama prebačen u bolnicu gde prima potrebnu medicinsku pomoć.

Prema informacijama nadležnih službi, protiv 36-godišnje žene sastavljena su četiri prekršajna zapisnika. Optužena je za izazivanje saobraćajne nesreće, napuštanja mesta saobraćajne nesreće, kršenja pravila o prevozu maloletnih putnika i neposedovanje obaveznog osiguranja. Policija tek treba da ustanovi kaznu za nepažljivu majku, istraga je u toku.

nova.rs