Srpska baka (80) se prekrstila 3 puta i prvi put sela u avion da vidi decu

Region

Baka sa blagim osmehom na licu, maramom na glavi i suzama u očima sa nestrpljenjem je čekala da sleti i zagrli svoju decu

Baka iz Srbije (80) prvi put sela na avion i to, kako se navodi u opisu videa, za Ameriku, ni godine ni dalek put nisu joj bili prepreka da ode i vidi svoju decu.

Snimak objavljen na Jutjubu rasplakao je mnoge, a sreća na licu i u očima ove majke dotakla je srca ljudi.

Majka od 80 godina prvi put leti u Ameriku – Kad ljubav i čežnja za decom pobedi strah” – reči su koje prate video.

Ova starica prekrstila se tri puta i ušla u avion, a sledeći kadar prikazuje suze u njenim očima. Na njenom licu se vidi sreća i nestrpljenje da zagrli svoju decu.

Ljudi u komentarima ispod videa koje je objavio kanal “Zov planine” poželeli su joj srećan put, a komentari oduševljenja su se nizali.

Kako je objašnjeno, radi se o jednoj majci iz Srbije, koja je u 80. godini prvi put u životu rešila da pobedi strah i sedne u avion. Za to je naravno imala poseban razlog – da vidi i zagrli svoju decu.

https://youtu.be/Iu7CX5ebRng

– Kakav pogled ima žena, kakv osmeh, minimalni, ali hiljadu reči govori – napisao je neko.

– Nema ljubavi do majčine. Nema straha ni prepreka koju majka ne može pobediti za svoje dete. Ništa je ne može slomiti ni zaustaviti. Pogledajte samo taj sjaj u njenim očima. Tako blistaju samo samo oči Majke;

Podržale su je žene koje takođe čeznu za svojom decom koja su negde daleko u svetu. Poistovetile su se sa njom.

– Teško mi je čitati koliko me je ovaj prizor rasplakao. Već 23 godine idem na avion, da bi ih videla, svaki put malo stresa, ali radost viđenja uvek nadjača i ponovo idem. Ova divna baka, takođe. Bog joj dao zdravlje i dugi život – poželeo joj je neko.

– Jedna je majka. I moja je tako kod mene došla u Ameriku sa 70 godina. To je ljubav majke, one idu za nama, pa tako i ja sad letim kod svoje ćerke avionom neka su nam žive, ali nažalost moja je majka preminula ali joj se želja ispunila – piše neko.

– Duša draga, nosi maramu. I moja je majka nosila maramu. Srećan put, majko! Obraduj svoju decu! Živela ti sto godina!

(Telegraf.rs)