VIDEO Đoković maše salvetom, svi okolo tapšu u transu: Pojavio se snimak Novakovog slavlja s mesta gde ne može da uđe svako

Svijet

Najbolji teniser planete Novak Đoković pokazao je na terenu u Parizu kakav je šampion, a onda nešto kasnije i kako ume da se provodi.

Novak je u nedelju pobedio Grigora Dimitrova u dva seta finala pariskog mastersa, pa je podigao svoj 40. trofej sa turnira iz serije 1000.

Time je dodatno povećao sopstveni rekord po broju mastersa, uzeo je ukupno 97. titulu u karijeri i namerava da probije stotku i stigne i Džimija Konorsa i Rodžera Federera.

U danu nakon što je slavio, pojavio se snimak iz italijanskog restorana Sena u Parizu, gde je Đoković već jednom boravio.

Posetio je isto mesto i proletos usred Rolan Garosa na čuđenje brojnih gostiju. Restoran drži Mehdi Abdelhedi, poznat po gošćenju VIP klijentele.

Novaku je tamo uručena i posebna torta sa brojem jedan, paljene su prskalice, a sreo je i poznatog golmana Kejlora Navasa, koji je podelio fotografiju sa srpskim teniserom.

Đoković je mahao krpom, pa onda i prskalicama uz muziku, a sa Markom Panikijem, kondicionim trenerom i Karlosom Gomezom Ererom uz sebe. Skupa su najavili napad na nove trofeje, a prvi po redu bi trebalo da bude već onaj sa Završnog mastersa u Torinu.

Tamo Novaku treba samo jedna pobeda u grupi da bi na kraju godine sačuvao prvo mesto i završio ispred Karlosa Alkaraza.

nova.rs