Sve mrlje na kauču očistila je s poklopcem za lonac – evo kako

Region

Zanimljiv trik pomaže kod čišćenja tekstilnog namještaja, a ne zahtijeva puno vremena ni truda. Učinkovito uklanja mrlje na kauču, a treba vam samo kapsula za pranje rublja i poklopac za lonac

Kate na društvenim mrežama redovito dijeli svoje isprobane trikove i savjete za organizaciju i čišćenje doma, a sada je pokazala kako jednostavno i učinkovito ukloniti mrlje s kauča.

Njezin zanimljiv trik pomaže u čišćenju tekstilnog namještaja, a sve što treba je kapsula za pranje rublja, krpa i poklopac za lonac.

Postupak je jednostavan. Kapsulu za pranje rublja otopite u toploj vodi te namočite u dobivenu tekućinu krpu za čišćenje. Potom krpu dobro ocijedite i na njega stavite poklopac te ju zategnite i zavežite na vrhu.

@kate_cleanhome

Sofa cleaning 😍🫶🏻🧽 #clean #cleaning #sofacleaning #cleaninghacks #cleaningtips #CleanTok #cleaningtiktok #cleaningmotivation #LearnOnTikTok #sofaclean #homehacks #cleanwithme #fyp

♬ dance the night away sped – 💗 S O U N D S 🐆

– Najbolji trik ikada – rekla je Kate.

Čišćenje demonstrira na sivoj sofi i pokazuje pratiteljima kako sve mrlje nestaju,što se vidi i na završetku videa kada je ocijedila svu tu prljavštine s krpe.

24sata.hr