Smršao je, ostao bez kose, ali se nije predavao: Aljoša Vučković pobedio bolest pa izašao u javnost (foto)

Region

Bolest Aljoše Vučkovića sada je prošlost

Aljoša Vučković bio je jedan od omiljenih jugoslovenskih glumaca, koji je najveću popularnost stekao u seriji “Bolji život”, gde je oživeo lik doktora Ive Lukšića, glavnog zavodnika u pomenutoj seriji. Nažalost, posle velike slave povukao se iz javnosti jer se suočio sa ozbiljnom bolešću.

Bolest Aljoše Vučkovića bila je toliko uznapredovala da je glumac bio primoran da odustane od glume.

– Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim – rekao je pre nekoliko godina Aljoša Vučković ne želeći da otkriva sa kakvom bolešću se bori.

Niko nije znao koliko je Vučkovićeva borba teška dok se jednom prilikom nije pojavio u javnosti vidno mršaviji, bez kose i brkova koji su godinama doprinosili njegovom šarmu. Njegove tadašnje fotografije rastužile su sve misleći da se popularni glumac neće izboriti sa opakom bolešću. Na sreću, ispostavilo se da su svi oni koji su tako mislili pogrešili.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija koja otkriva da je teška bolest iza Aljoše.

– Sretoh dragog Aljošu Vučkovića posle dosta vremena i puno se obradovah…Život je nekad i prijatan – napisao je Vlado Georgiev uz fotografiju s Vučkovićem koga ponovo krasi prepoznatljivi osmeh koji nam je godinama nedostajao.

svet-scandal.rs