Elvisova udovica otkrila kako je njena kći Lisa Marie provela zadnje dane: ‘Bila je baš krhka

Region

Priscilla Presley nedavno je u intervjuu ispričala kako je Lisa Marie provela svoje zadnje dane prije iznenadne smrti od srčanog zastoja

U intervjuu s Piersom Morganom, supruga legendarnog glazbenika Priscilla Presley (78) govorila je o posljednjim danima svoje kćeri. Otkrila je kako se Lisa Marie osjećala bolesnom nekoliko dana prije iznenadne smrti, piše Page Six.

Ispričala je Priscilla kako su bile na dodjeli Zlatnih globusa 2023. godine te kako je primijetila da se Lisa Marie nije osjećala dobro što ju je mnogo zabrinulo.

– Pitala je jednog od mojih prijatelja, Jerryja Schillinga, može li ju držati. Štikle su joj bile visoke, ali nosila ih je i ranije pa sam pomislila ‘Je li dobro?’ Izgledala je vrlo krhko – priznala je Priscilla.

Nakon proslave te večeri, prisjetila se kako su planirale otići na piće, ali Lisu Marie bolio je jako trbuh.

– Zagrlila sam ju i ona je otišla svojim putem, a ja svojim. Taj zagrljaj je bio zadnji – rekla je supruga glazbene legende Elvisa Presleya.

Dva dana nakon dodjele, 12. siječnja, Lisa Marie hitno je prebačena u bolnicu zbog srčanog zastoja. Nakon toga je ubrzo preminula, a strani mediji su u srpnju potvrdili kako je pjevačici bila dijagnosticirana teška metabolička acidoza.

Nacionalni institut za zdravlje navodi da je opstrukcija tankog crijeva mehanički blok u crijevu, a glavni uzrok takvog začepljenja su priraslice koje se mogu razviti nakon operacija.

– Bilo je nepodnošljivo. Izgubila sam majku, unuka i izgubila sam kćer. Još uvijek je šokantno što je nema – prisjetila se Priscilla.

24sata.hr