EDITA SE NE ZAUSTAVLJA! Nastavlja Da Proziva Karleušu, A Sada Počela I Da PRETI: Likuša Je NEBITNA, Mogu Da Je PATOSIRAM…

Showbizz

EDITA SE NE ZAUSTAVLJA! Nastavlja da proziva Karleušu, a sada počela i da PRETI: Likuša je NEBITNA, mogu da je PATOSIRAM…

Edita Aradinović, uprkos pokušajima Jelene Karleuše da na njihov sukob stavi tačku, nastavila je sa prozivkama na društvenoj mreži Iks.

Sukob Jelene Karleuše i Edite uzeo je maha, pa nakon što je muzička zvezda objavila prepisku sa koleginicom, Aradinovićeva je najpre objavila šta joj je JK pisala, nakon čega je nastavila sa prozivkama na društvenoj mreži Iks.

– Ma, likuša je nebitna, ne bih je spomenula više nikada, nego briše svoje poruke i blokira me. Pa, ja sam dete iz Beograda. Sa ulice. Mi Romi smo nekad jako za*ebani. Da joj bacim magiju, da je patosiram – napisala je Edita.

Podsetimo, Edita Aradinović rekla je za medije kako je na promociju Jelene Karleuše otišla samo zbog njenog producenta, kao i da albumi “Alfa” i “Omega” nisu njena šoljica čaja.

Kurir.rs