LUNU NIKO NE MOŽE DA OPERE, ALI JE LJUDINA U ODNOSU NA KIJU!” Zorica zakopala ratne sekire sa Đoganijevima, a nju nije štedela

Showbizz

U toku raspodele budžeta, ovonedeljni vođa Zorica Marković dala je sud o svim ukućanima u Beloj kući.

– Bilo je pitanje pre neko veče za Nenada Aleksića, kada je hrana bila uzeta, bili su u pravu da sam ja uzela hranu sa aparata. Verovatno su mislili da ti i ja treba da povadimo oči zbog hrane, ali neće da može. Vrlo si pažljiv, uvek me pitaš da li mi nešto treba, nisam to očekivala od tebe. Da smo u nekoj od prošlih sezona, verovatno bi nagrabusio od mene. Jako se lepo ponašaš sada, divan si prema meni. Veliki budžet od mene – rekla je Zorica.

– Veliki budžet ide užičkoj Staniji, ona se odmah snašla, meni je beskrajno simpatična. Jako si zgodna, lepo se slikaš, to smo videli na Zadrugoviziji. Jorgan se samo trese, kada prođeš u nekim izazovnim gaćicama. Kupi sve što ti treba, znam da nemaš ništa, veliki budžet za tebe – rekla je Zorca.

– Sandra, tebi ide veliki, uvek si čistila, a sve to polazi od kuće, imaš vaspitanje, šta god neko da kaže za tebe – kazala je Zorica.

– Hvala puno – rekla je Sandra.

– Keriću, dobar si momak, ali moram da ti dam srednji budžet – kazala je Zorica.

– Veliki budžet ide Matoroj, koja je veliki drug i prijatelj. Ne znam kako se boriš sa ovim devojkama. ti nikada nisi bila psihopata, ni loš čovek, ali sve što si radila, tebe košta. Uvek si bila laf – kazala je Zorica.

– Tamaris, pošto ste Adam i ti zajedno u budžetu. Ja nemam snage da se borim sa Đoganijevima. Ja sam uvek govorila da je dobra, ali glupa. Niko ne može da opere Lunu za ono što je uradila, ali ja sada sve drugačije vidim. Kija je plakala, bila je loše, a ja sam bila za nju, a bod mi nije dala na Zadrugoviziji. Ona je tako ladno prešla ovde, Luna ljudina je u odnosu na nju.

– Miljane, ja nikakvu lošu nameru nisam i imala prema tebi, nemam više velikih, izvoli mali – rekla je Zorica.

Kurir.rs