„Šamarčina“ na Pinku: Radmila Živković kritikovala rijalitije uživo u programu, voditelji pokušavali da je ućutkaju

Region

Iako su gostovanja na TV Pinku teledirigovana, i unapred dogovorena, desi se da namešteni dijalog „ispadne iz šina“ i da se kaže nešto što se ne sme.

Glumca Radmila Živković je bila pozvana da priča o svim onim standardnim temama koje se inače pričaju na Pinku, kako su ovi jedni super, a oni drugi su sve suprotno. Naravno, bez promila kritike vlasti, ali i medija koji rade u njenu korist, kao ni pominjanja emisija i rijalitija u negativnom kontekstu.

Ipak, glumica je za Zadrugu rekla da je prava šamarčina za ovdašnju elitu što se nikako nije svidelo voditeljima emisije.

Za Zadrugu je rekla da je zatvorska psihijatrija, da svuda u svetu postoji taj format, ali i da se zatvorska psihijatija nazove Elitom je velika šamarčina. Vodtelji su se nervozno meškoljili, pokušavali da prekinu glumicu, i domunđavali tiho šta da rade, što su mikrofoni ipak zabeležili.

Iako je Radmila Živković jedna od javnih ličnosti koja podržava SNS i predsednika Vučića, ipak je bez dlake ne jeziku želela da iskritukuje ono što joj smeta, a to se TV licima sa Pinka ipak nije dopalo.

„Mislim da je više neće zvati“; „Smešni mali cenzori uplašeni“; „Oduzeće joj onaj orden što je beše dobila“; „A vidi poltrona sa roze kravaticom kako se uzjogunio“ samo su neki od komentara na mrežama na gostovanje glumice.

citymagazine.danas.rs