Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Ispred kafića ga je ubo nožem

Region

Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Ispred kafića ga je ubo nožem

Zagrebačka policija traga za muškarcem koji je u subotu uvečer u Koledinečkoj ulici teško ozlijedio 27-godišnjaka. Nekoliko sati kasnije izbila je masovna tučnjava u Ulici grada Vukovara

Muškarac (27) teško je ozlijeđen i oporavlja se u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Dubrava nakon što je u subotu izboden nožem.

Kako su izvijestili iz PU zagrebačke, ranjeni 27-godišnjak posvađao se s napadačem oko 20 sati u Dubravi u Koledinečkoj ulici. Obojica su bila ispred jednog ugostiteljskog objekta gdje su se i potukli.

U jednom trenutku osumnjičeni je izvukao nož i ubo muškarca. Pobjegao je do dolaska policije, a 27-godišnjaka su prevezli u bolnicu. Krim istraga i potraga su u tijeku.

Slična situacija odvila se nekoliko sati kasnije u kvartu Trnje na Ulici grada Vukovara. Grupa ljudi posvađala se u kafiću pa su izašli na ulicu šakama riješiti probleme.

Jedan 20-godišnjak teško je ozlijeđen u obračunu i liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. U istu bolnicu primili su 24-godišnjaka i jednog maloljetnika koji su prošli s lakšim ozljedama.

Istraga traje.

24sata