Otkrivamo koliko je Prija potrošila za stajlinge na svojim koncertima: Mogla je da pazari lep stan u Beogradu

Region

Aleksandra Prijović započela je svoju turneju “Od istoka do zapada” koncertima u beogradskoj Štark areni, a nakon toga nastupala je u sarajevskoj Zetri.

Popularna pevačica održala je tri spektakularna koncerta u beogradskoj Štark areni, kojima je započela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“

Potom, Aleksandra Prijović je nastupala tri noći zaredom u prepunoj sarajevskoj Zetri. I dok se utisci sa održanih koncerata još sumiraju, pevačica nastavlja dalje sa svojim obavezama, jer je očekuje još pet koncerata u Areni i Zagrebu, kao i u hali Čair u Nišu i dvorani u Tuzli.

Popularna pevačica potrudila se oko svakog detalja kako bi publici pružila ugođaj za pamćenje, a posebnu pažnju posvetila je svojim stajlinzima, o kojima se danima priča.

Aleksandra je i prethodno isticala da novac koji zarađuje ulaže u svoju karijeru, pa pored finansiranja novih pesama, voli da troši ono što zaradi na skupocene modne komade.

Seriju koncerata započela je u Beogradu, kada se pred punom Arenom pojavila u zlatno – srebrnoj kreaciji neobičnog kroja sa brojnim svetlucavim detaljima, koja ističe njenu vitku figuru.

Beograd 28.09.2023. Koncert Aleksandre Prijović u Štark areni Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Ovu haljinu u toku večeri zamenila je crnim kožnim kompletom, marke „Aleksander Mekvin“ za koji je dala oko 13.500 evra. Na kraju večeri nosila je beli komplet sa neobičnim sakoom koji na reveru ima veliki svetlucavi broš. Njegova cena je 2.850 evra, dok je cena pantalona 690 evra.

Naredni koncert otvorila je crnom elegantnom kreacijom koja ističe dekolte.

29, September, 2023, Belgrade – Aleksandra Prijovic’s second concert in Stark Arena as part of the regional tour “From East to West”. Aleksandra Prijovic (Aleksandra Zivojinovic). Photo: Antonio Ahel/ATAImages
29, septembar, 2023, Beograd – Drugi koncert Aleksandre Prijovic u Stark Areni u sklopu regionalne turneje “Od istoka do zapada”. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

U toku večeri oduševila je sve neobičnim crnim odelom sa velikim prorezima poznatog svetskog brenda čija je cena čak 16.500 evra.

Za jedan muzički blok nosila je crveni kožni komplet koji su činili korset sa kaiševima i suknja, kreatora Aleksndera Mekvina, koji je očigledno omiljeni pevačici, a čija je cena oko 10.000 evra, piše „Kurir„.

Treći koncert u Areni započela je u crvenoj neobičnoj haljini sa čipkastim detalljima.

30, September, 2023, Belgrade -Aleksandra Prijovic’s third concert in Stark Arena as part of the regional tour “From East to West”. Aleksandra Prijovic (Aleksandra Zivojinovic). Photo: Antonio Ahel/ATAImages
30, septembar, 2023, Beograd – Treci koncert Aleksandre Prijovic u Stark Areni u sklopu regionalne turneje “Od istoka do zapada”. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

U toku večeri obukla je crnu suknju sa dubokim prorezom kao i kožni prsluk. Suknja sa dubokim šlicem koštala je 8.500 evra, prsluk 2.990 evra, a kožni top 1900 evra, prenosi „24sedam„.

Za koncerte u Zetri iskoristila je neke od prethodnih odevnih kombinacija, što je izazvalo sukob mišljenja.

Prvi koncert otvorila je srebrno – zlatnom elegantnom i dugom haljinom, sa dubokim dekolteom.

U toku večeri nosila je crno odelo koje košta oko 4.500 evra, ali i kombinaciju u rok stilu kreatora „Aleksandra Mekvina“ crvene boje sa kaiševima, u kojoj je nastupala i pred beogradskom publikom.

Pevačica je ponovila i belo odelo sa koncerta iz Beograda. Aleksandra je pored toga oduševila publiku u crveno – crnoj kombinaciji. U pitanju je model britanske modne kuće „Aleksander Mekvin“ od čak 3.000 evra, a uz njega je ponela i crni kožni pojas od 1.500 evra, piše „Kurir„.

Za stajlinge za koje je poznata cena Aleksandra Prijović je dala više oko 70.000 evra. Međutim, za kreacije kojima je započinjala koncerte, raskošne i elegantne haljine koje su krojene po njenoj meri, nije poznata cena, pa se pretpostavlja da je popularna pevačica samo za stajlinge za potrebe koncerata dala preko 100.000 evra.

nova.rs