Porodica Đoković biće bogatija za još jednog člana – Srđan i Dijana ponosni: “To je nešto najlepše što kao roditelji možemo da doživimo”

Region

Porodica Đoković raduje se sreći sina Marka i buduće snajke Letisije koji sve češće dolaze u Beograd, a sada su se uključili i u društveni život prestonice. Naime, Marko je svoju izabranicu izveo i na koncert popularne muzičke grupe “Ill divo”, gde su ih fotografi i snimili.

Marko je do skoro izbegavao eksponiranje u javnosti i nije bio preterano aktivan na društvenim mrežama, pa su se mnogi pitali šta se sa njim dešava u Marbelji, osim što radi na teniskoj Akamediji Pepea Imaza. Ali, izgleda da se nešto i na tom planu menja, te lepi par nakon krštenja malog Stefana i Tare na Ostrogu nije odmah otputovao u Španiju, već su posvetili vreme porodici.

To je veoma obradovalo sve Đokoviće, a naročito majku Dijanu i oca Srđana koji su željni da više vremena provode sa Markom. Oni ne mogu ni da izbegnu pitanja kada će konačno oženiti i trećeg sina, ali kažu da se ne mešaju u odluke dece. Naravno, porodica Đoković bi volela da se venčanje što pre desi i da se stignu novi članovi, ali presrećni su i ovako jer je Marko našao srodnu dušu. Letisija koja je po zanimanju modni dizajner, u Španiju je došla iz rodnog Brazila i sa Markom se odlično slaže. Dijani i Srđanu je to dovoljno i ne postavljaju suvišna pitanja, ali jedva čekaju venčanje kao krunu njihove ljubavi.

“Svadba naše dece je nešto najlepše što možemo kao roditelji da doživimo i to sigurno nećemo kriti kada se desi, to je nešto zbog čega smo ponosni”, otvoreno je rekao Srđan i dodao da se to i očekuje budući da je Marko u peridu kada bi mogao da se odluči na taj korak, a da on i Dijana ništa neće kriti od javnosti.

Prelepom Letisijom oduševljeni su svi iz porodice, tim pre što ona svoju ljubav prema Marku iskazuje otvoreno i na divan način, pa mu je nedavno preko Instagrama poručila:

“Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam… Ne znam odakle da počnem… Jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se… Ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo… Volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova… Ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim”, poručila je nedavno Letisija svom izabraniku Marku.

Izvor: svet-scandal.rs