Bogdanović nastupa za Srbiju na Olimpijskim igrama!

Svijet

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović prisetio Mundobasketa gde su “orlovi” osvojili srebrnu medalju u intervjuu za RTS.

“Bilo je lepo, tek će to kroz vreme dobiti na značaju. Lepo leto iza mene, dobra žrtva, imali smo taj peh sa Borišom, ostao je živ, to je najvažnije, nije bilo nekih većih povreda ostalih igrača, vratili smo se zdravi i to je ono što je najbitnije. Mislim da je bila dobra hemija, dobro druženje”, istakao je srpski bek-šuter za RTS.

Bogdanović je rekao da su se igrači koji nisu bili sa reprezentacijom poput NIkole Jokića i Vase Micića redovno javljali i pratili utakmice nacionalnog tima. Potvrdio je kapiten i učešće na Olimpijskim igrama.

“Ako me posluži zdravlje, idem”, rekao je Bogdan, pa nastavio odgovarajući na pitanje o pregovorima oko sastava reprezentacije:

Iskreno nismo još pričali, malo smo pričali to sa Takijem (Dragan Tarlać, direktor reprezentacije) i Karijem (Svetislav Pešić, selektor), ovako preko poruka. Možda sa nekim saigračima, čisto da vidimo gde smo, šta smo, da se čujemo, dopisivanje neko i to je to. Ništa sad, daleko je to”, rekao je kapiten reprezentacije Srbije.

sportske.net