Anka ubijena dok se vraćala sa posla, komšinica sve videla: “Ubadao ju je kao da je poludeo, u vrat, u srce”

Region

Nemačka policija je nakon dvodnevne potrage uspela da uhapsi Konstantina F., koji se sumnjiči da je brutalno ubio bivšu partnerku Anku, majku dvoje dece

Anka (39) brutalno je ubijena u utorak oko 22 časa nasred ulice u Helenu u Nemačkoj. Sumnja se da je Anki više od 25 uboda nožem zadao čovek kojeg je, koliko do juče, nazivala “moj dragi” – Konstantin F. (41).

Konstantin, inače državljanin Rumunije koji radi u Nemačkoj, sumnjiči se da je Anku, sa kojom je bio u vezi pet godina, sačekao da se vrati sa posla i krvnički joj zadao brojne ubode nožem besan što je raskinula sa njim.

“Čula sam jezivu vrisku i otrčala sam do prozora. Bila je to egzekucia. Kao da je potpuno poludeo, muškarac je ženu ubadao iznova i iznova… U grudi, u vrat, u stomak, u srce… Dok je nepomično ležala na zemlji. Najmanje 25 uboda joj je zadao”, priča komšinica, očevidac svirepog ubistva.

Kaže da od utorka neprestano plače, očajna što Anki nije mogla da pomogne.

“Ona je bila tako divna, prosta, dobrodušna žena. Toliko mi je žao što nisam mogla da pomognem”, kaže komšinica.

Nakon što je ubica bio siguran da Anka više nije živa, nestao je u nepoznatom pravcu. Policiji je bilo potrebno dva dana da ga pronađe. U potrazi su učestvovali i psi, ali i dronovi…

Na kraju se javio građanin, koji ga je primetio na ulici.

Kako piše Bild, Anka i Konstantin su se u mesecima uoči raskida često svađali. Bili su zajedno od 2018. godine, a Anka je nedavno donela odluku da raskine.

Iza Anke su ostala deca starosti 13 i 20 godina.

(Telegraf.rs)