NE SEĆAM SE TRI GODINE SNIMANJA ‘PRIJATELJA'” Tragično preminuli glumac Metju Peri (54) se dugo borio protiv užasne ovisnosti od droge, lekova i alkohola

Region

Holivudski glumac Metju Peri (54), koji je danas nađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu, godinama se borio sa užasnom zavisnošću od droge, lekova i alkohola. Proslavio se ulogom u hit seriji “Prijatelji”, u kojoj je glumio Čendlera Binga, ali mnoge je šokirao priznanjem da se zbog droge nije sećao čitave tri godine u seriji!

I dok najverniji fanovi serije “Prijatelji” mogu svaku epizodu doslovno da citiraju, Metju Peri nije mogao da se seti mnogih stvari. Razlog tome su bili narkotici, o čemu je u poslednje vreme otvoreno pričao i čak objavio knjigu.

Tokom jednog gostovanja na Bi-bi-siju, kada ga je voditelj pitao da mu otkrije najdražu epizodu, Peri je šokirao sve.

Ne sećam se tri godine serije, tako da mi nijedna epizoda nije omiljena. Negde između treće i šeste sezone se malo čega sećam – otkrio je tada Metju Peri.

Peri je i pre toga govorio o svojim problema sa drogom, a 2015. godine je objavio video snimak u kojem je rekao:

– Ne možete da imate problem sa drogom 30 godina i onda da očekujete da ćete se toga rešiti za 28 dana.

Nađen mrtav u đakuziju
Metju Peri je nađen mrtav u subotu u svom domu u Los Anđelesu. Kako prenose američki mediji, njegov lični asistent ga je zatekao u đakuziju, a uzrok smrti je najverovatnije utapanje.

Policija u ovom trenutku ne veruje da je smrt bila nasilna, a u blizini tela nisu nađeni narkotici. Dalji tok istrage trebalo bi da utvrdi tačan uzrok smrti popularnog glumca iz serije “Prijatelji”, kao i da li je dugogodišnja ovisnost o drogi, lekovima i alkoholu imala ikakvog uticaja na tragediju.

blic.rs