Na letovanju su saznali da se ljubav uvećava: Veljko i Bogdana blistaju od sreće, prinova je na putu FOTO

Region

Veljko i Bogdana na letovanju razmenjuju nežnosti

Veljko i Bogdana Ražnatović ove dane kad je u našoj zemlji promenljivo vreme te se događaju oluje koje nisu zapamćene u novijoj istoriji koriste da uživaju na primorju sa dečicom.

Sin Cece Ražnatović sa suprugom i sinovima boravi u u porodičnoj vili na Kipru, u Aja Napi, jednom od najlepših mesta u grčkom delu ostrva. Dok trogodišnji Željko i njegov mlađi brat Krstan uživaju u igrama na plaži, pod budnim okom lepe mame, Veljko osvaja vrhove litica sa kojih pogled puca na otvoreno more.

Društvo im prave prijatelji, sa kojima posećuju lokalne barove pod vedrim nebom pune veselog sveta, voze se gliserom ili kolima kroz grad, a Veljko ne zapostavlja ni treninge, iako je zvanično na odmoru.

Na fotografijama koje uspešni bokser objavljuje na Instagramu možemo da vidimo razne lepe scene: Kipar je neodoljiv u ovo doba godine, Krstan je porastao i presladak je, ali teško je reći na koga liči, a Veljko i Bogdana na letovanju razmenjuju nežnosti kad god ugrabe slobodnu priliku, odnosno kada nađu mesto da se malo osame, kao što je jedna klupa na vrhu rta Greko.

IZVOR: Ekskluziv