Kako je Matthew Perry ‘držao’ Tatjanu Dragović: Ta naslovnica spojila je nju i Ivaniševića…

Svijet

Godinama unazad umirovljeni tenisač Goran Ivanišević pričao je kako je na sve načine pokušavao doći do Tatjaninog broja nakon što je ugledao naslovnicu Cosmopolitana. U tome je i uspio…

Fanovi diljem svijeta opraštaju se od Matthewa Perryja. Kanadsko-američki glumac najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u seriji ‘Prijatelji’ preminuo je u 55. godini. Pronađen je mrtav u svojoj kući u Kaliforniji, a prema pisanju stranih medija sumnja se na to da je preminuo od navodnog utapanja.

Najvatreniji fanovi sigurno se sjećaju i trenutka iz popularne serije kada Chandler ulazi u apartman i hvali se prijateljima kako je riješio test iz modnog magazina Cosmopolitan.

Tada je na naslovnici bila bivša manekenka Tatjana Dragović (45). Radi se o drugoj epizodi treće sezone, pod nazivom ‘The One When No One’s ready’. Epizoda je emitirana na NBC-u 26. rujna 1996. godine. Serija ‘Prijatelji je u periodu od 1994. do 2004. imala 10 sezona.

Godinama unazad umirovljeni tenisač Goran Ivanišević (52) pričao je kako je na sve načine pokušavao doći do Tatjaninog broja nakon što je ugledao naslovnicu Cosmopolitana. U tome je i uspio, a danas je bivši bračni par na sudu zbog imovine.

24sata.hr