Voditeljici Zadruge Stigao Džip Od 50.000 Eura, Otkrila Javno Ko Joj Je To Kupio

Showbizz

Voditeljici Zadruge stigao džip od 50.000 eura, otkrila javno ko joj je to kupio…

Voditeljka “Zadruga – Elite 7”, Ana Radulović, kupila je novi džip od 50.000 evra. Mnogi su se zapitali kako je uspjela da kupi toliko skup automobil, a ona je sad sve javno otkrila:

Prvi put ćete videti duži opis na mom postu, nisam od onih što pričaju da “instagram nije žvot”, a onda nas na istom uče o životu. Instagram je sastavni dio života svih nas koji ga imamo, i zato hoću ovako javno da kažem da sam u posljednje tri godine ostvarila mnogo svojih snova, a danas je upravo još jedan ostvaren.. I to ne bi imalo ovoliku težinu i ne bih bila ovoliko ponosna i srećna da sam svaki, pa i ovaj ostvarila sama, bez ičije pomoći, a često i bez razumijevanja i podrške. Ova bombonica je u mojim rukama i sada definitivno mogu da kažem da živim svoje snove – napisala je voditeljka.

Voditeljka “Zadruge 7” Ana Radulović nedavno je otvorila vrata svog porodičnog doma samo za “Blic”, a tom prilikom njen muž i ona progovorili su o glasinama da se razvode. Kada smo ušli u njen dom, dočekao nas je Anin sin Konstantin i suprug Mirče Radulović koji je odmah demantovao glasine da su se razveli.

– Pišu sve i svašta. To su privatne stvari. I Ana zna, legli smo da odmorimo, probudili se i vidjeli naslove o razvodu. Svi portali su bili preplavljeni. Nakon toga smo samo nastavili da spavamo (smeh) – poručio je Mirče za “Blic”.

blic.rs