Jasmina porijeklom iz BiH, majka četvero djece, ubijena ispred svoje vile

Svijet

Osumnjičeni je već imao zabranu prilaska Jasmini, a od januara 2022. godine ima i zabranu nošenja oružja.

Austrijski mediji objavili su danas nove detalje krvavog pira koji se desio u subotu, u predgrađu Beča kada je ubijena Jasmina (33), za koju austrijski mediji tvrde da je porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Naime, mlada majka četvoro djece, brutalno je likvidirana hicem u glavu ispred svoje vile. Osumnjičeni je njen bivši partner, 35-godišnji državljanin Švedske, rođen u BiH, koji se nakon ubistva predao policiji. Mediji su još ranije prenijeli da Jasmina potiče iz dobrostojeće porodice privatnih preduzetnika, dok je osumnjičeni radio kao agent za nekretnine.

Kako prenosi oe24, osumnjičeni je već imao zabranu prilaska Jasmini, a od januara 2022. godine ima i zabranu nošenja oružja.

Nakon što je hladnokrvno ubio majku svoje djece, on je prvo napustio mjesto zločina da bi se nakon nekog vremena sam predao policiji. Trenutno se nalazi u pritvoru, piše Fokus.ba.

Kako su prenijeli mediji, njih dvoje su se sukobili oko starateljstva nad djecom. Ipak, istraga i suđenje će pokazati šta je bio njegov stvarni motiv i da li je ovo hladnokrvno ubistvo moglo biti spriječeno.

cazin.ba