Hrvatska glumica ključem izgrebala Opela: “Mislila sam da pripada mom bivšem mužu”

Region

HRVATSKA glumica I.M. nedavno je osuđena na uvjetnu kaznu od četiri mjeseca s godinu dana kušnje jer je jednoj gospođi ključem izgrebala auto na parkingu. Glumica je na sudu rekla da je auto oštetila jer je mislila da pripada njezinom sada bivšem suprugu.

“Nisam planirala izgrebati auto. Ne znam što mi je u tom trenutku došlo. U afektu sam uzela ključ svog vozila i oštetila drugo jer sam mislila da je to auto mog sad već bivšeg supruga.

Naime, tog dana kada sam izašla iz bolnice nakon hospitalizacije, čula sam da je imao aferu s nepoznatom ženom, a on mi se, pak, pohvalio i da je kupio novi auto pa sam otišla do kuće njegove ljubavnice to provjeriti. Vidjela sam novi auto i bila sam jako povrijeđena pa sam uzela ključ i oštetila ga”, rekla je u svoju obranu

Općinski sud ju je zbog oštećenja tuđe stvari osudio na uvjetnu kaznu od četiri mjeseca s jednogodišnjim rokom kušnje, piše Jutarnji.

Izrazila je kajanje
Ujedno mora platiti i 66.36 eura sudskih troškova, a oštećena, pak, vlasnica izgrebane Opel Astre upućena je u parnicu kako bi namirila štetu.

Glumica je još u svojoj obrani izrazila kajanje i žaljenje, spremnost da obešteti vlasnicu auta te je otkrila i da je supruga kad se doselio kod nje poslovno i financijski pomagala, a ujedno je i vraćala njegove dugove koje je imao u mjestu rođenja.

Neovisno o njezinoj prošlosti i motivima koje je navela da su bili okidač tog 26. travnja oko 20.20 da se iživi s ključem po tuđem limenom ljubimcu, za sud je glumica postupala s izravnom namjerom.

index.hr