Običan džemper, farmerke, a na ramenu malo bogatstvo: Torba Nine Seničar nikad neće izaći iz mode

Showbizz

Torba Nine Seničar svima je privukla pažnju

Nina Seničar je bila među mnogim poznatim ličnostima koji su prisustvovali koncertu Zlatana Stipišića Džibonija koji se sinoć održao u Beogradu.

Glumica je uslikana kako se pozdravlja sa prijateljima neposredno pred početak muzičkog spektakla, a u prolazu smo mogli da vidimo kako se obukla za ovaj događaj.

Seničar se ovog puta odlučila za potpuno opuštenu varijantu koja će joj omogućiti da se neometano njiše uz muziku. Crni tanki džeper šišmiš rukava, široke pantalone i par diskrenih zlatnih minđuša – sređeno a svedeno, potpuno prikladno za ovakav tip digađaja.

A onda smo primetili torbu.

Nina je za ovu priliku ponela torbu luksuznog brenda Šanel, ali ne bilo koju, već kultni model 2.55. Napravljena 1955. godine od strane Koko Šanel lično, bila je to prva torba koja je ikada imala naramenicu, što je promenilo način na koji su dizajneri ubuduće kreirali ovaj asesoar.

Sa prošivenom kožom sa potpisom brenda, torba je savršena za one koji vole glamur starog sveta. Osim klasičnih kožnih modela u crnoj i beloj boji, dizajn sada dolazi i u drugim savremenijim varijantama – od tvida do šarenih metalik završnih obrada.

Ova torba procenjuje se na 6.500 dolara, ali složićemo se da u ovakav bezvremen komad vredi uložiti.

hellomgazin.rs