SNAŽNO NEVRIJEME POGODILO DIJELOVE NJEMAČKE: Smrtno Stradala 33-Godišnja Žena, Kaos Na Ulicama, Otežan Promet Na Cestama

Svijet

SNAŽNO NEVRIJEME POGODILO DIJELOVE NJEMAČKE: Smrtno stradala 33-godišnja žena, kaos na ulicama, otežan promet na cestama

Snažno nevrijeme pogodilo je njemačku saveznu zemlju Schleswig-Holstein. Poginula je 33-godišnja žena, nevrijeme je izazvalo kaos na cestama i zastoje i u željezničkom prometu.

– Stablo koje je palo u oluji usmrtilo je 33-godišnju ženu u njezinu automobilu na otoku Fehmarn u Baltičkom moru u Schleswig-Holsteinu. Nesreća u okrugu Ostholstein dogodila u petak poslijepodne, rekao je glasnogovornik policije.

Žena je živjela na otoku.

U Kiel-Schilkseeu postoji opasnost da će ležaljke za plažu odnijeti plimni valovi.

Spasioci Njemačkog dobrovoljnog društva za spašavanje brodolomaca spasili su desetoricu turista i psa na Fehmarnu. Njih je iznenadilo nevrijeme a bili su na brodovima.

Snažna oluja cijeli je petak bjesnila nad Schleswig-Holsteinom. Lomila je grane sa stabala, poplavljene su plaže i kuće. Na mnogim mjestima bio je otežan željeznički i automobilski promet.

Meteorolozi u narednim satima očekuju ponovno smirivanje vremena.

I druge europske zemlje u petak su bile pogođene olujnim udarom. Troje ljudi smrtno je stradalo tijekom nevremena u Velikoj Britaniji. (Fenix-magazin/MD)