KO JE PLAVUŠA S KOJOM JE PLESALA FINSKA PREMIJERKA?

Svijet

Plesni skandal finske premijerke Sanne Marin (36) dobio je novu epizodu pojavom snimka na kojem političarka zagrljena pleše u jednom klubu s influencericom Sabinom Särkkä (33) koja je navodno sama podijelila snimak na svom TikTok profilu te ga potom izbrisala.

Ko je Sabina Särkkä?

Finska ljepotica bivša je misica i manekenka iz Helsinkija koja je predstavljala Finsku na izboru za Miss svijeta 2012. Pojavila se u brojnim finskim reality showovima, a sada je influencerica s 90.000 pratilaca na Instagramu. Prije šest dana na Instagram storyju podijelila je kako su ona i njen suprug Ossi Kivimäki razdvojeni. Par se vjenčao u Grčkoj 2017. i nedavno su podijelili svoje planove o preseljenju iz Helsinkija u kolibu staru 100 godina.

Sabina se bavi kozmetičkim i beauty savjetima, no detalje svog privatnog života čuva za sebe. Njeno bogatstvo u 2022. je procijenjeno na milion dolara.

Najnoviji snimak po svoj je prilici nastao iste noći kad je premijerka uhvaćena u intimnom plesu s pjevačem Olavijem Uusivirtom i to u ranim jutarnjim satima, sudeći prema svjetlosti koja dopire s balkona rooftop terase trendi kluba u Helsinkiju. Video je anonimno dostavljen finskom tabloidu Seiska koji je objavio snimak opisujući ples premijerke u “vrućoj atmosferi”. Intiman ples u jednom trenutku je postao toliko intenzivan da je premijerka grčevito zgrabila odjeću influencerice s leđa.

Premijerka i njena plesna partnerica zasad nisu komentirale snimak, no influencerica je postavila zabranu komentiranja fotografija na svom Instagram profilu, piše Index.

Podsjetimo, party-skandal premijerke započeo je kad je procurio snimak kako pleše na zabavi nakon koje se pojavio novi snimak plesa s finskim pjevačem. Premijerka se testirala na droge i službeno se izvinila zbog fotografije s privatne zabave koju je priredila u svojoj službenoj rezidenciji u julu, a prikazuje dvije poznate influencerice kako se ljube, prekrivajući svoje gole grudi natpisom “Finska”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka)

hayat.ba