Amra Džeko reagovala na kritike nakon što se njen sin slikao sa Cristianom Ronaldom

Region

Prestanite više samo prozivati i osuđivati, nego počnite i sami činiti nešto dobro za druge.Vjerujte, puno ćete se bolje osjećati – napisala je.

Jasmin Ligata, PR i dugogodišnji prijatelj Edina Džeke, oglasio se na Facebooku nakon što su bh. reprezentativca javno prozvali zbog toga što se njegov sin Dani slikao s Cristianom Ronaldom, a potom izašao s igračima na teren u Zenici. Mnogi su se pobunili jer su druga djeca ostala uskraćena za to.

– Čitam kako se pojedini sablažnjavaju na činjenici da su djeca Edina i Pjanića izašla sa igračima pred početak utakmice. Kao, pobogu, mogla su djeca koja boluju od malignih oboljenja?! Svako dijete ima svoje snove, a u posljednjih 15 godina, upravo su se na ovaj način ispunili snovi na stotine i stotine djece. Upravo su svih ovih godina na teren, sa igračima izlazili djeca iz socijalno ugroženih kategorija, djeca iz domova, bolesna djeca, djeca iz cijele Bosne i Hercegovine. I prvi put su dobili priliku da i svojoj djeci priušte tu sreću i odmah je to nekome problem! Da samo znate koliko je djece taj isti Edin usrešio, raznim sitnicama. Usrećivao ih je slikama, porukama, dolascima, autogramima, selfijima, dresovima, malim stvarima, a njima opet tako velikima i nikada nije rekao ni jednu lošu riječ – napisao je između ostalog Ligata.

Iako se rijetko osvrće na negaitvne komentare, njegovu objavu u cjelosti je prenijela Edinova supruga Amra Džeko.

-Prestanite više samo prozivati i osuđivati, nego počnite i sami činiti nešto dobro za druge.Vjerujte, puno ćete se bolje osjećati – napisala je.

bh-index.com