Stižu božićni filmovi i serije: Evo što ćete sve gledati ove sezone

Zanimljivosti

Još malo pa stižu i božićni blagdani, a s njima i poznati filmovi. No ovog Božića imat ćemo priliku gledati nove filmove zanimljivih radnji, zapleta i obrata

Božić uskoro dolazi, a njime i filmovi koji će te blagdane činiti ljepšima. U nastavku teksta napravili smo popis filmova uz koje će blagdansko vrijeme biti čarobnije.

‘Figgly Christmas’
Animirani fantastični film, a čini se kako je riječ o božićnom filmu u kojem će Djedu Božićnjaku glavni lik pomoći spasiti Božić.

‘Red One’
Akcijsko-avanturistička komedija u kojem u glavnim ulogama glumi Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, i Chris Evans.

Ono što možemo očekivati je nevjerojatnu priču koju je redatelj spremao godinama. Epska akcijska avantura koja uzima blagdansku mitologiju čiji se zaplet radnje još uvijek drži u tajnosti.

‘Božić u malom gradu’
U ovom filmu glavna glumica Gin Blanton čije je lice već poznato iz serija S.W.A.T. I NCIS.

Putovanje u Bethehlem’
Riječ je o mjuziklu koje će krasiti pop pjesme i klasične božićne melodije kroz koje će ispričati priču Josipa i Marije i rođenje Isusa.

‘Animal Crossing Christmas Festival: The Movie!’
Fanovi igrice Nintendo zasigurno će biti oduševljeni ovim novim božićnim filmom. Igrači igrice prepoznat će svoje omiljene likove poput Toma Nooka, a priča će se vrtjeti oko seljana koji nastoje organizirati najbolji festival ikada.

Film će imati originalnu glazbu i pjesme iz igrice, a publika može očekivati puno smijeha, dirljivih trenutaka i blagdanskog veselja.

‘Najbolji. Božić.Ikad.’
Netflix priprema svoj božićni blockbuster. Okupljena je moćna glumačka postava iz filmova kao što je ‘Američka pita’, ‘Pepeljuga’ i ‘Groblje kućnih ljubimaca’.

Lik Jackie koju glumi Brandy Norwood ne može se zasiti širenja blagdanskog veselja, dok njezina bivša prijateljica s fakulteta koju glumi Heather Graham nije oduševljena prazničnim entuzijazmom.

U najavi je okršaj božićnih titana!

‘Candy Cane Lane’
U glavnoj ulozi i je holivudski glumac Eddie Murphy koji će u komediji pokušati osvojiti nagradu u natjecanju ukrašavanja doma u susjedstvu.

Ali, zaplet se događa onda kada sklopi dogovor s vilenjakom kojeg glumi Jillian Bell.

‘Dashing Through the Snow’
Ovaj božićni film bit će dostupan na Disney kanalu, a glavni glumac je Ludacris. Utjelovljuje lika koji je okrenuo leđa Božiću zbog traumatičnog iskustva iz djetinjstva.

Rastavljen i ima devetogodišnju kćer koja će doći kod njega na Božić raditi, a upoznat će misterioznog muškarca u crvenom odijelu.

‘Your Christmas or Mine 2’
Romantični božićni film u kojem će publika moći vidjeti hoće li veza Hayley i Jamesa preživjeti još jedan turbuletni obiteljski Božić ili je nemaju budućnost.

24sata