Poslao joj je prelepu poruku i poginuo: Ovako danas izgleda Tošetova najveća ljubav Andrijana Budimir

Region

Devojka Tošeta Proeskog ovako izgleda danas

Na današnji dan pre 16 godina tragično je ugašen život jednog od najpopularnijih pevača na prostorima bivše države. Makedonski slavuj Toše Proeski nastradao je u saobraćajnoj nesreći kod Nove Gradiške, ostavivši za sobom bezbroj hitova, armiju obožavalaca koji nikad nisu preboleli njegov prerani odlazak i jednu veliku ljubav.

Svi se sećamo Andrijane Budimir. Nekad je bila uspešna rukometašica, a šira javnost upamtila ju je kao Tošetovu devojku. Posle njegove smrti povukla se u ilegalu i nije želela da daje nikakve izjave, što je i razumljivo jer su mediji pisali svašta.

Pričalo se, između ostalog, i o svađi sa Tošetovom porodicom, koja navodno više nije želela da je primi u kuću. Sudila se i sa njegovom menadžerkom, koja je tvrdila da sportiskinja i muzičar nikada nisu ni bili zajedno. No, ona se nije oglašavala.

Andrijana, koja je devedesetih godina iz ratnog vihora u Hrvatskoj pobegla u Srbiju, igrala je u Crvenoj zvezdi, a potom u Napretku iz Kruševa, rodnog grada slavnog pevača.

Zabavljali su se tri godine, pa raskinuli zbog obaveza i česte razdvojenosti, da bi vezu obnovili u januaru 2007. Živeli su zajedno u njegovoj prelepoj vili u naselju Zlokućani, gde su kovali planove za venčanje i proširenje porodice. Ali, vreme nije bilo na njihovoj strani.

Pre nego što je zauvek zaklopio oči, Toše je poslao svoju poslednju poruku. Bila je upućena Andrijani: „Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te.“

Bol nikada nije prošla, ali ‒ život mora dalje. Bivša sportistkinja danas je srećno udata žena i majka jednog dečaka. Johanu, ugostitelju iz Skoplja, izgovorila je sudbonosno „da“ 2013. godine, a sledećeg leta na svet je donela sina Maksima. Osnovala je školu rukometa i trenira mušku ekipu kluba Skopje. Ušla je u istoriju ovog sporta kao prvi ženski trener neke muške selekcije.

 

hellomagazin.rs