“Anđele mali, prerano si otišla” Ovo je djevojčica (3) koja je poginula kada je njena majka kolima pokušala da IZBJEGNE PSA, pa sletjela sa puta

Region

Trogodišnja djevojčica poginula je sinoć u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22 časa na putu između Zrenjanina i Melenaca.

Kako saznaje Blic, djevojčica je sedjila u dječijem sjedištu na zadnjoj klupi “renoa” kojim je upravljala njena majka S.Ž. (23) koja je zadobila lakše tjelesne povrede dok je na mjestu suvozača bila I.P. (19) koja je zadobila teške tjelesne povrede i zadržana je u zrenjaninskoj Opštoj bolnici “Đorđe Jovanović”.

S.Ž. je kako se nezvanično saznaje izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela sa puta. Nekoliko vozača sa svojim saputnicima zaustavilo se da proba da im pomogne ali sve do dolaska policije, hitne pomoći i vatrogasne ekipe nisu mogli da ih bezbjedno izvade iz kola, piše Blic

Policija i dalje vrši istragu o uzrocima ove nesreće a kako se nezvanično saznaje, S.Ž. je probala da izbjegne psa koji joj je izletio na put, a zatim izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela sa puta.

Melenci još nisu doživjeli ovakvu tragediju
Na društvenim mrežama širi se fotografija poginule djevojčice od koje se opraštaju porodica i prijatelji. Melenčani kažu da ovakvu tragediju njihovo selo još nije doživjelo.

– “Anđele mali, prerano si otišla u rajski vrt”, “Neka te anđeli čuvaju”, “Bog joj mjesta u rajskom naselju dao”, “Počivaj u miru ljubavi mala” – samo su neki od komentara Melenčana slomljenih od tuge za svojom trogodišnjom sugrađankom.

srpskainfo.com