Tata je došao u arenu sav prljav kako bi uživao u zajedničkoj igri sa sinom i postao slavan

Zanimljivosti

Nedavno je viralna postala fotografija snimljena tijekom košarkaške utakmice. Na fotografiji je muškarac koji zajedno sa sinom navija za svoj tim, ali je odjeven u prljav kombinezon, a lice mu je prekriveno čađom. Odlučili smo saznati tko je taj čovjek i zašto je ova fotografija dobila tisuće lajkova

Fotografiju je prvobitno objavio ljubitelj košarke, a vjerojatno bi prošla nezapaženo da je nije ponovno objavio glavni trener muške košarke iz Kentuckyja, John Calipari. Trener je objasnio što se događa na fotografiji. Ispostavilo se da je muškarac, inače rudar, požurio na utakmicu nakon smjene jer je želio vidjeti utakmicu zajedno sa sinom. Jednostavno se nije imao vremena istuširati i presvući pa se pojavio prljav.

Trener je bio impresioniran čovjekovim postupkom i obećao mu je dati VIP ulaznice za sljedeću utakmicu. Fotografija je postala toliko popularna na internetu da je supruga tog čovjeka postala svjesna toga. Čak je otvorila i novi Twitter račun jer je izgubila pristup starom

Molly (ime žene) rekla je da je ovo njezin suprug Michael McGuire s njihovim trogodišnjim sinom Eastonom na fotografiji. Činjenica je da je Michael obećao sinu da će zajedno gledati njegovu prvu košarkašku utakmicu. Ali njegova je smjena kasno završila, pa je Molly dovela Eastona u arenu da se ondje nađe sa svojim mužem. “Bilo mu je važno gledati utakmicu s Eastonom od samog početka”, objasnila je žena.

Rudara je primijetila i fotografirala Sue Kinneer, ljubiteljica košarke iz Kentuckyja. “Čovjek je bio prljav, čađav na licu. Izgledao je jako umorno, ali se smiješio sinu, a sin ga je grlio i penjao se na njega. Izgledali su tako sretno”, rekla je Sue novinarima.

Korisnici interneta divili su se ovoj dirljivoj priči o čovjeku koji je pronašao vremena i energije pridružiti se svom sinu na košarkaškoj utakmici unatoč umoru od napornog dana. “On je najbolji tata na svijetu”, rekla je Molly.

cinjenice.ba