Udala se za MILIJARDERA koji je stariji 43 godine iz “ČISTE LJUBAVI”: “Pare mi nisu bitne, on je DUHOM MLAĐI od mene i volimo se kao TINEJDŽERI”

Zanimljivosti

Eduardo Francisko Kostantini, 76-godišnji je argentinski preduzetnik koji se nedavno venčao s ljupkom 30-godišnjom manekenkom, Elinom Fernandez. Par s 43 godine razlike zajedno je uprkos oštrim kritikama i želi da dokaže da ljubav pobeđuje. Milijarder koji ima neto vrednost od preko 1,2 milijarde evra oženio je lepu manekenku, a njegovih sedmero dece sumnja u njene namere i ne podržava njihovu vezu.

Uprkos razlici u godinama, par sve podseća da je ljubav više od novca. Međutim, postoje neki skeptici koji veruju da se Elina možda udala za njega zbog njegovog bogatstva. Ipak, uprkos kritikama, Eduardo je progovorio o svojoj ljubavi prema novoj nevesti, a Elina takođe nije mogla da dočeka da pokaže svoju ljubav prema novom suprugu, dok deli njihove fotografije s medenog meseca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elina Costantini (@elinacostantini)

Zapravo, nazvala ga je ‘ljubavlju svog života’.

Tokom intervjua za jedan časopis, ubrzo nakon venčanja, Elina objašnjava njihovu ljubav.

– Mnogi nas kritikuju na društvenim mrežama, a da ne znaju koliko su naši osećaji čisti. Osim toga, ja imam ‘staru dušu’, a on ima ‘mladu dušu’. Od nas dvoje, Eduardo je onaj koji ima više energije i teško mi je da držim korak s njim. Volimo se kao dva tinejdžera – priča manekenka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elina Costantini (@elinacostantini)

Eduardo takođe hvali ljupku suprugu, koja je sasvim slučajno vrhunski argentinski model. Divi se njemoj energiji, i tome kako ona živi život punim plućima, istovremeno se suočavajući s fizičkim, psihičkim i emocionalnim izazovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elina Costantini (@elinacostantini)

Uz posao u modi koji je vodi po celom svetu, od Kine do Japana i dalje do Evrope, ona živi svoj san. Elina se godinama bavi modelingom i zarađuje dosta novca. Eduardo jasno daje do znanja da je ponosan na dostignuća svoj supruge i tvrdi da je ona apsolutno finansijski nezavisna.

Par se navodno upoznao u Eduardovom muzeju i venčao se devet meseci kasnije na luksuznoj ceremoniji u Alvearu, okružen prijateljima, a navodno njihove prodice su odbile da prisustvuju ceremoniji venčanja.

zena.blic.rs