U 4. deceniji je zavela 19-godišnjaka koji je MLAĐI OD NJENOG SINA: Porodica ga se odrekla, a on tvrdi da je ona NJEGOVA SUDBINA

Region

47-godišnja žena dokazala je da su godine zaista samo broj nakon što se zaljubila u nećaka svoje prijateljice, koji je tri godine mlađi od njenog vlastitog sina. Razlika od 19 godina nije razdvojila Dijanu i Stivena Bumera. Upoznali kad je Stiven bio tinejdžer – on je imao 19, a ona 38 godina.

Osam godina kasnije, par je proslavio 7. godišnjicu braka i zajedno imaju četverogodišnje dete. Stiven, koji sada ima 27 godina, očuh je još četvero Dijanine dece koja imaju 13, 17, 25 i 31 godinu, ali paru nije uvek bilo lako. Dobili su negativne reakcije od prijatelja i porodice zbog razlike u godinama, posebno zato što je Dijana starija od Stivenove mame, ali sada su pokazali ljudima da su savršen par.

“Početak veze bio je najteži, ali sada je puno lakše, jer ljudi koji nas vide onakvima kakvi jesmo znaju da nam je suđeno da budemo zajedno”, rekao je Stiven.

Dijana je upoznala muškarca svojih snova kroz blisko prijateljstvo s njegovom tetkom i počela je da se druži s njim u auto klubu u njegovoj srednjoj školi. Majka petero dece odvezla bi svoj džip u Stevenov auto klub i odvela njega i njegove prijatelje na vožnju. Ubrzo su se između njih javile emocije.

Dijana je u to vreme bila domaćica i prolazila je kroz razvod od bivšeg supruga s kojim je bila 22 godine u braku. Sa svoje četvero dece preselila u novi stan i zamolila je svog sadašnjeg muža da se preseli s njom kako bi pomogao oko stanarine.

Kada je par službeno objavio svoju vezu porodici i prijateljima, Dijana je dobila podršku, ali Stiven se borio da održi svoja prijateljstva na početku svoje veze.

“Moje prijatelje baš i nije bilo briga, naprotiv, jedna od mojih prijateljica je takođe bila zainteresovana za njega pre mene, a videli su koliko sam srećna, dok je Stivenova porodica bila više ljuta, naročito njegova mama. I dalje me nisu do kraja prihvatili, ali mi smo srećni”, zaključila je Dijana, prenosi Metro.

zena.blic.rs