SKINUO SVE SA SEBE, PA MEDITIRAO NA SVETOM MESTU! Muškarac Kao Od Majke Rođen Razbesneo Sve: “Jesi Li Poludeo” (VIDEO)

Zanimljivosti

SKINUO SVE SA SEBE, PA MEDITIRAO NA SVETOM MESTU! Muškarac kao od majke rođen razbesneo sve: “Jesi li poludeo” (VIDEO)

Policija na Baliju traga za muškarcem koji snimljen kako go meditira u hinduističkom hramu, a njegov čin razbesneo je lokalno stanovništvo. Snimak je privukao pažnju nakon što je objavljen na društvenoj mreži, a onda je influenserka i dizajnerka cipela s Balija Ni Luh Djelantik muškarca prijavila vlastima.

Na snimku se vidi stranac kako sedi ispred svetilišta prekrštenih nogu, a čini se da meditira dok na sebi nosi samo ogrlicu. Djelantik je oštro osudila turistu. Njegove postupke je okarakterisala kao nepoštovanje, te je pozvala vlasti da hitno reaguju, piše New.com.au.

“Go da meditiraš u našem hramu? Jesi li poludeo? Kako si to mogao da uradiš, da poniziš stanovnike Balija i njihova uverenja?” napisala je.

Guverner Balija Vajan Koster upozorio je turiste koji se ne pridržavaju pravila da će se suočiti s ozbiljnim posledicama, uključujući kazne i pravne postupke propisane indonezijskim zakonom.

Ostale mere obračunavanja sa strancima na Baliju uključivale su uspostavu telefonske linije za prijavu turista koji se nedolično ponašaju, kao i posebne radne organizacije za praćenje aktivnosti stranaca i turističku pristojnost.

Više od 200 ljudi deportovano je s Balija u prvih osam meseci ove godine. Među njima je i Ruskinja isterana s ostrva u aprilu jer je objavila svoju golišavu fotografiju ispred svetog drveta. U maju je jedna nemačka turistkinja izazvala bes jer se skinula i gola upala na svetu predstavu u hramu na Baliju, a zbog toga bi mogla da dobijr gotovo tri godine zatvora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CANGGU | BALI (@canggu_bali)

(Kurir.rs)