OVAKO JE ELEZ ZBOG DŽEJA POLUPAO KAFANU: Bosanski kriminalac 20 puta tražio istu pesmu, kada je nisu pustili 21. put POLOMIO SVE

Zanimljivosti

OVAKO JE ELEZ ZBOG DŽEJA POLUPAO KAFANU: Bosanski kriminalac 20 puta tražio istu pesmu, kada je nisu pustili 21. put POLOMIO SVE

Darko Elez (41), koji je u BiH osuđen na 15 godina robije za najteže zločine, pre hapšenja bio je gost u jednom lokalu u centru Beograda, gde je lomio inventar i pretio ubistvom vlasniku i gostima zbog toga što mu nije ispunjena želja da mu se pesma “Sunce ljubavi” Džeja Ramadanovskog pusti po 21. put!

Kako Alo saznaje, Elez je celu noć lumpovao u tom lokalu i konsantno naručivao pomenutu numeru. Nakon što je ona puštena čak 20 puta, obezbeđenje mu je prišlo i objasnilo mu da to nije fer prema ostalim gostima, ali je njega to razbesnelo i počeo je svima da preti.

– Drsko je ustao sa stolice i počeo da lomi flaše, čaše, da baca stolove po lokalu… Polomio je i luster i staklo u izlogu. Obezbeđenje nije moglo da ga smiri – navodi izvor.

Budući da su stvari izmakle kontroli, ubrzo se umešao i vlasnik kluba, ali je i on dobio dozu “Eleza”.

– I njemu je pretio da će ga ubiti ako mu ne puste opet pesmu koju je naručio. Ta numera Džeja Ramadanovskog se često može čuti u krugovima kriminalaca. Oni očigledno vide neku poruku i simboliku u rečima. Zanimljivo je što se Elez tako poneo prema čoveku koji je navodno blizak osobama s kojima i on sarađuje. Elez je, očigledno, umislio da ima neograničenu moć i da može svima da komanduje – objašnjava sagovornik.

Međutim, incident se nije na tome završio. Izvor navodi da se u smirivanje Elezovih naleta histerije i besa ubrzo uključila i bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, piše Alo.

– Vlasnik lokala je pozvao Hrkalovićevu znajući da ona ima uticaja na Elezovo ponašanje, ali i na njegove aktivnosti. Ona je razgovarala s njim i uspela je da ga obuzda. Može se reći da je pokušala da odglumi „dobrog policajca“, ali to samo dokazuje da je bila bliska s njim i da ga je držala u džepu, kao i Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostale članove njihove kriminalne organizacije – podvlači izvor.

Podsetimo, Elez je 3. marta izručen Bosni i Hercegovini iz Srbije da bi mu se sudilo u predmetu “Lutka”. On je s tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivice, nakon čega je osuđen na 15 godina robije. Kako je Alo! pisao, on razmišlja da vlastima u Srbiji pošalje zahtev za izručenje jer želi da služi kaznu u našoj zemlji.

(Kurir.rs/Alo)