ŽENA ARAPSKOG MILIONERA OTKRIVA KOJI JE NAJSKUPLJI POKLON KOJI JE DOBILA: Zapanjila Je Mnoge, A Evo Da Li Je Njihov Brak DOGOVOREN

Showbizz

ŽENA ARAPSKOG MILIONERA OTKRIVA KOJI JE NAJSKUPLJI POKLON KOJI JE DOBILA: Zapanjila je mnoge, a evo da li je njihov brak DOGOVOREN

Supruga arapskog biznismena i milionera Džamala Bina Nadaka, influenserka Soudi, na Instagramu je odgovarala na pitanja pratilaca.

‘Koji su zajednički interesi tebe i tvog supruga?’, zanimalo je jednog pratioca, a ona mu je odgovorila: ‘Oboje volimo putovati’.

‘Je li vaš brak nastao iz ljubavi ili je dogovoren?’, pitali su je, a ona je otkrila: ‘Ljubav’.

‘Koji je najskuplji poklon koji ti je kupio muž?’, jedno je od pitanja koje je dobila, a Soudi je objavila fotografiju Hermès Birkin torbice koja košta nekoliko desetina hiljada evra.

Inače, supružnici su u braku tri godine i žive u Dubaiju. Influenserka je nedavno objavila video u kojem je otkrila koliko je novca njen muž potrošio na nju u jednoj nedelji.

‘200 dolara na luksuznu kafu, 50 hiljada dolara na šoping, 500 hiljada dolara na putovanje po Evropi, 1500 dolara na večeru, 1200 dolara na salon lepote’, pohvalila se.

(Kurir.rs/Insider)