NARUČILA UBISTVO MUŽA, PA GLUMILA UCVELJENU UDOVICU! Ovako je Slađana žalila za Dejanom na koga je poslala ubice, stopirala i obdukciju: “Bol je neopisiva, jako mi je teško”

Region

– Od svega na celome svetu jedino mi nedostaje moj suprug. Znam da ga više neću videti, i da moram napred zbog svoje dece, ali bol je neopisiva i jako nam je teško – ovako je za “Blic” pričala Slađana Paunović (28), nakon što je saopšteno da je njen suprug stradao u saobraćajki. Nakon skoro tačno tri meseca, Slađana je uhapšena i osumnjičena da je naručila ubistvo svog supruga!

Podsetimo, Dejan Paunović je 5. avgusta pronađen mrtav u mestu Klokočevac kod Majdanpeka. Izgoreli automobil je pronađen pored puta, a u njemu ugljenisano telo Dejana.

Prema tadašnjim informacijama, sumnjalo se da je Dejan stradao u saobraćajki – da je sleteo sa puta, usled čega se vozilo zapalilo. Ipak, nakon više od tri meseca došlo je do jezivog preokreta.

Slađana medijima pričala drugu priču
Ono što dodatno budi jezu u celom slučaju jeste da se uhapšena supruga oglašavala za medije nakon smrti Dejana, kada je pričala kako je skrhana nakon smrti supruga.

– Ne znam, taj dan me čudna jeza podilazila. Nervoza, nekako sam čudan predosećaj imala. Danima mi je u poslednje vreme pričao da ga proganjaju misli o ocu i kroz snove da mu dolazi. Kada su mi javili, znala sam da se nešto loše dogodilo. Krenula sam i kad sam došla do Nive, imala sam šta da vidim. Od mog muža je ostao samo pepeo – rekla je njegova supruga tada za “Blic”.

Nastavila je da kroz suze da priča o suprugu, čije je ubistvo, ispostaviće se sada, sama isplanirala i naručila.

– Ta slika će mi ostati za ceo život. Nisam želela da se radi obdukcija, nema razloga. Rekao mi je poslednje tog dana, kada smo se čuli, da kola nemaju svetla i da mobilnim telefonom svetli dok vozi jer preko mosta peške nije hteo da krene. Nije me poslušao. Danas nam najmlađa ćerkica puni osam meseci. Najstariji Stefan ima samo 9 godina. Imamo još dva mala sina, kako ću dalje – pričala je tada Slađana.

Dejan je iz Majdanpeka, radio je u rudniku i iza sebe je ostavio četvoro male dece. Podsetimo, Dejan je pronađen mrtav samo dan nakon proslave godišnjice braka.

Naredila njegovo ubistvo
Policija a u Majdanpeku je uhapsila S. M. (25), Slađanu P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

blic.rs