Saša Popović o enormnom uspehu Aleksandre Prijović: „Bilo je pitanje vremena, ona je čudo“ (VIDEO)

Region

Muzička zvezda Aleksandra Prijović nakon tri spektalularna koncerta u Areni nastavlja da niže uspehe i u regionu, sa četiri rasprodate zagrebačke Arene i za sada tri zakazana koncerta u Bosni.

Kreativni direktor „Granda“ Saša Popović ne krije sreću i ponos zbog njenog uspeha, a pred Grandovim kamerama priznaje da je od prvog momenta znao da će biti velika zvezda.

-Prvo da kažem Aleksandra Prijović je zaista čudo. Nju sam upoznao 2011. godine na audiciji u Subotici, čim je zapevala ja sam video da je ona zaista ekstra narodnjak i da malo takvih pevačica ima. Ona se takmičila u sezoni 2011/12 i u nekom trenutku je ispala, tada su gledaoci odlučivali isključivo ko ide dalje – počeo je Sale za Grand i dodao:

-Onda smo je zvali da učestvuje u baražu za novu sezonu. U baražu je razvalila, tada su se ona i Andreana Čekić vratile u takmičenje. Posle toga je sve sada već istorija.

Saša ističe da je znao da joj je uspeh zagarantovan, ali podvlači da mu je posebno drago što je Aleksandra počela karijeru upravo u „Zvezdama Granda“.

-Ona je zasita vrhunski pevač i ja sam znao da će do ovoga da dođe, samo je bilo pitanje vremena. Mnogi pevači i ljudi su govorili kako zvezde „Granda“ nisu nikada napravile neki veliki koncert, ali da bi neko nešto uradio, potrebno je pet, šest, deset godina da prođe. Da snimite, tri, četiri albuma, da imate nekoliko hitova. Aleksandra ima dvadeset takvih pesama – istakao je Saša.

Iako je već za njen prvi koncert u Beogradu vladalo nezapamćeno interesovanje, direktor „Granda“ otkrio je kako je reagovao kada je čuo da će za održati čak tri u srpskoj prestonici.

-Za ova tri koncerta u Areni moram da kažem da sam iznenađen. Bio sam siguran da će napuniti jedan, dva već bravo Aleksandra, ali tri… Mogla je da napuniti i četvrti, ali nema termina. Znate li vi šta znači tri koncerta u zagrebačkoj Areni? Ja mislim da je ona prvi pevač koji puni tri koncerta u zagrebačkoj Areni, to je neverovantno. I u pop i u folk žanru, ja mislim da je Čola imao dva, ostali ne znam, možda Merlin. Ali ovo za Aleksandru, svaka ti čast, kapa dole, ti si čudo i drago mi je da je izašla baš iz takmičenja „Zvezde Granda“ – kaže on.

Za sam kraj razgovora Saša je otkrio šta je Aleksandru dovelo do trona muzičke scene.

-Aleksandra vrlo vodi računa šta snima, kakve pesme snima, a to što snima, zaista otpeva vrhunski. Ona je vrhunski pevač, može da peva i folk i pop, samo što još nije repovala – zaključio je on u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

grand.nova.rs