Nakon Natalije, i Nikolu Jokića gađali flašom na velikoj fešti…

Region

Sjajnu atmosferu i veliko slavlje nisu upropastili ni huligani, koji su na ulicama Denvera najprije pogodili Nataliju Jokić limenkom u glavu, a zatim je i slavni srpski košarkaš dobio udarac bocom u glavu…

Denver Nuggetsi su u utorak osvojili prvi NBA naslov u povijesti pobijedivši Miami 4-1 u finalnoj seriji. Luda proslava uslijedila je nakon utakmice, a pravi spektakl bio je predviđen za četvrtak i slavljeničku paradu.

– Ovo je najbolji dan u mojem je***om životu – rekao je oduševljeni Jokić na proslavi naslova u Denveru, iako je nakon osvajanja naslova rekao kako bi samo htio ići kući, u Srbiju.

Ipak, najbolji igrač finala i dvostruki MVP uživao je na velikoj proslavi po ulicama Denvera. Igrači su obavili veliku šampionsku rutu na vrhu vatrogasnog vozila. Tako je cijeli grad imao prilike vidjeti košarkaške junake, koji su prvi put osvojili NBA titulu.

U jednom trenutku situacija se otela kontroli. Neki navijači htjeli su se popeti na vozilo gdje su bili girači, a netko iz publike bacio je i limenku prema igračima koja je pogodila Jokićevu suprugu Nataliju.

Nedugo zatim udarac čaše u glavu primio je i Jokić. Opušteno je sjedio iza supruge i kćerkice, a srećom pogođen je plastičnom čašom.

Srpski košarkaš gestikulirao je kako mu nije jasan ovaj potez publike.

24sata.hr