Novorođenče se smiješi ocu pokazujući svima što je prava ljubav

Zanimljivosti

Fotografija ove novorođene bebe koja se smiješi ocu odmah nakon rođenja postala je viralna na društvenim mrežama posljednjih tjedana, donoseći radost mnogima. Upoznajte Antonellu, ime ove prekrasne djevojčice, kćeri Tarsile Rose Cordeiro, 26 godina, koja vjeruje da je Antonella prepoznala tatin glas, Flávio Dyego Vilela, 25 godina.

Stavili su je na mene dok je spavala, a čim je razgovarao s njom, Antonella je otvorila oči i nasmiješila se!” podijelila je majka.

Tijekom trudnoće, Flávio je napravio rutinu da se svakodnevno bavi “razgovorima” i razigranim interakcijama s djetetom. Stalno je izražavao svoju duboku ljubav prema njoj, pozdravljajući je “dobro jutro” prije odlaska na posao, govoreći “dobar dan” po povratku i uvjeravajući je u svoju nepokolebljivu prisutnost.

Flávio je služio u mornarici, dok Tarsila radi na kiosku za jednu smjenu i kao kuhar za drugu. Obitelj živi u predgrađu Rio de Janeira, u Madureiri. Antonella je na svijet došla prirodnim rođenjem, težine 3,125 kg i dimenzija 49 centimetara, u mornaričkoj bolnici Marcílio Dias (RJ). Zanimljivo je da je beba rođena na Dan očeva: 11. Avgusta.

Fotografiju na kojoj su zabilježeni nasmijani roditelji i mala Antonella snimila je medicinska sestra i podijelila na Instagramu uz opis: “Kad sam prvi put vidjela svoju obitelj.”

cinjenice.ba