Zbog ovog dokaza je Stanija oprostila Asminu: “Isterao je svoje, idemo ka pomirenju”

Showbizz

Ja sam tek danas dobila dokaz”, rekla je ona

Starleta i bivša rijaliti zvezda Stanija Dobrojević raskinula je vezu sa milionerom Asminom Durdžićem, međutim on ne odustaje.

Kako je starleta otkrila u emisiji “Amig show”, ona je spremna da Asminu da drugu šansu.

– On je postao superstar na Instagramu, piše statuse, daje izjave, ima jači rijaliti nego njegova bivša unutra. Ja sam kao biljka samo posmatrala tu njegovu borbu, i on je na kraju isterao svoje. Na putu smo da se vidimo, i da damo još jednu šansu – rekla je ona.

Ognjen je nakon ovde izjave uputao Staniju, da li se stvarno niste videli do sad.

– Ne, nisam ga videla od tvoje emisije. Ja sam tek danas dobila dokaz, potegao je vezu, tražio je papir da nije venčan, svim silama se trudi da dokaže da je ta žena sve izmislila – otkrila jer ona.

Stanija je otkrila da će sasvim sigirno dati Asminu drugu šansu.

– Idemo ka pomirenju. Upoznala sa njegovu porodicu, Oni su divni – dodala je Stanija

Stanije se potom osvrnula, pa otkrila šta jse dešavalo u prethodom periodu.

– Bilo je šamara, svašta se tu dešavalo. Kad je ta devojka ušla u rijaliti i rekla: “Stanija mi je otela muža”, doživela sam nervni slom na romantičnoj večeri sa njim. Nisam htela da idem sa njim ni u auto, ni u sobu, do tri ujutru sam sedela na nekoj klupi na šetalištu, plakala sam – rekla je Stanija u emisiji.

– Čula sam se posle i sa njegovom porodicom, posle sam se smirila. Kad sam dolazila u prethodnu emisiju htela sam da branim našu ljubav. A onda sam malo pred prošlu emisiju saznala za poruke njegove sa Aneli… Onda sam mu pukla takvu šamarčinu! Htela sam da otkažem emisiju, ali sam došla i otkrila istinu! – dodala je starleta.

– Čekala sam prethodnih nedelja samo dokaze, ali ih nema! Nikakvog papira nema, nije oženjen, priča je samo iskoristila priču za rijaliti – kazala je Dobrojevićeva u “Amidži šou”-u.

telegraf.rs