Tata je preživio 30 sati boli zbog tetoviranja kako bi se njegov sin osjećao bolje zbog svog rodnog znaka

Region

“Uvijek je bio ponosan na svoj madež, a onda sam vidio da ga je počeo nekako prikrivati”, iskren je bio tata iz Kanade. Usrećio je svog sina tetoviranjem koje je odgovaralo madežu njegova osmogodišnjaka, izdržavši pritom 30-satnu sesiju tetoviranja.

S vremenom je dječak shvatio da je jedinstven.

Derek Prue stariji, porijeklom iz Stony Plaina, Alberta, primijetio je da njegov sin, Derek mlađi, oklijeva skinuti svoju majicu na bazenu. Derek Jr. od rođenja ima značajan madež na prsima. “Mislim da je možda bio malo samosvjestan oko toga. Želio sam dobiti istu stvar, kako on ne bi bio jedini,” rekao je Derek stariji.

Derek stariji potajno je otišao u Juicy Quill Tattoo na prvu od 9 sesija. Mislio je da će to biti jedna sesija, ali se s vremenom pretvorila u oko 30 sati. Prva seansa trajala je oko 4 sata, a on nije znao koliko je učinjeno. Morali su ga više puta umrtviti jer su ga veličina i položaj tetovaže jako boljeli. Tetovaža je identična madežu njegovog sina na prsima. Tattoo umjetnik, Tony Gibbert, objasnio je da dio tijela na kojem je stavljena tetovaža – rebra i prsa – ima osjetljive živce: “Prilično je bolno.

Ali nikakva količina boli ne može oslabiti snagu očeve ljubavi.

Sin nije znao što mu je otac učinio dok nisu zajedno otišli na kupanje. Na bazenu je otac skinuo majicu, pokazujući odgovarajuću tetovažu sinu koji je još uvijek imao majicu. Sin je mislio da je to cool i skinuo je majicu, udobno se igrajući u bazenu – baš kao što se njegov tata nadao.

Ljudi su dječaka ponekad pitali za mladež, ali on nije imao ništa protiv i rekao im je da je to samo veliki smeđi madež koji ima od malih nogu.

Kasnije su se otac i sin vratili u mjesto tetoviranja. Umjetnik, Gibbert, mogao je vidjeti njegov rad i čuti da je ova tetovaža imala veliki utjecaj na život sina Dereka starijeg, učinivši ga samopouzdanijim i pomogavši ​​mu da se osjeća kao da nije sam sa svojim madežem. Spomenuo je da je sada znak zauvijek dio njega.

Očeva ljubav ne poznaje granice, pretvarajući obične trenutke u draga sjećanja. Čin jednog oca koji je prisustvovao utakmici, prekriven prljavštinom, samo kako bi podijelio iskustvo sa svojim sinom, privukao je široku pozornost i zagrijao srca posvuda.

cinjenice.ba