Fudbaler se venčao pre tri meseca, a PRE TRI DANA MU JE UMRLA SUPRUGA: Objavio je fotografiju zbog koje su se ljudi rasplakali

Region

Džoš Vikeri, golman engleskog fudbalskog kluba iz Darbija, tri meseca od sudbonosnog “da” otkrio je da je njegova supruga preminula od kancera, piše “Daily Mail”.

Džoš Vikeri (27) koji je započeo svoju profesionalnu sportsku karijeru u Arsenalu, dokumentovao je na Instagramu dugu i tešku borbu koju je njegova supruga Laura vodila u toku terapije, u nadi da će uspeti da pobedi tešku bolest.

U emotivnoj objavi koju je Džoš objavio juče na Instagramu napisao je da je izgubio ljubav svog života iz fotografiju sa venčanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josh Vickers (@joshuavickers)

“Pisao sam i brisao toliko puta da više ne mogu ni da nađem prave reči i nisam siguran da ću ih ikada pronaći. U četvrtak uveče moja supruga je izgubila bitku sa kancerom. Laura je najhrabrija osoba koju sam upoznao.

I pored svega što je prošla nastavila je da se smeje. Nije dozvolila ništa da joj stane na put i da joj oduzme lepe uspomene. Plakali smo zajedno , smejali se i plesali u najtežim trenucima. Želim da svaki zajednički trenutak mi ostane u sećanju, od upoznavanja do mirnog kraja. Znam da me čuvaš. Volim te zauvek”, napisao je Džoš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josh Vickers (@joshuavickers)

Golman je 1. juna objavio da se venčao, a u četvrtak se oprostio sa suprugom.

zena.blic.rs