Ovo je tinejdžer (17) koji se utopio u Kolubari: Slavili rođendan pored reke – On zarionio ali nije izronio

Region

Sedamnaestogodišnji mladić S.J. utopio se sinoć u Kolubari u vikend naselju blizu Lajkovca. On je bio na proslavi rođendana gde se kupao sa društvom, ali u jednom trenutku samo nije izronio.

Kad je video da S.J. ne izranja iz reke, pomoć je pozvao njegov drug.

„Dobili smo informaciju o nestalom licu u reci Kolubari oko 19 časova, a telo je pronađeno oko 22 sata. Nije naložena obdukcije, jer je bilo jasno da je reč o nesrećnom slučaju i nije bilo nikakvih sumnjivih okolnosti“, otkrio je izvor Kurira iz istrage.

Za S.J. svi kažu da je bio dobro dete, odličan đak i pecaroš, koji je osvajao nagrade na raznim takmičenjima sa jednim udruženjem iz Lajkovca.

„Njegova sestra, koja sada živi u Beogradu gde studira i on ostali su bez oca pre četiri godine i to ih je jako pogodilo. Njihova majka je divna žena koja ih je podržala u svemu i potrudila se da ne osete toliko taj gubitak“, ispričala je rođaka porodice.

Iako se pisalo da je S.J. skočio u vodu da spasi jednu devojku, ispostavilo se da to nije bilo tako. Pretpostavlja se da ga je izdalo srce.

„Deca koja su bila na proslavi rođendana kraj Kolubare kupala su se ceo dan. Ulazila su u vodu, plivala i ronila. S. J. u jednom trenutku samo nije izronio. Čim su njegovi drugovi to prmimetili pozvali su pomoć, otpočela je potraga. Nažalost, nakon tri sata, telo je izvučeno iz vode“, ispričao je izvor i dodao da je i nastradali S. J. planirao proslavu svog 18. rođendana.

Kako su za Kurir ispričali njegovi rođaci, on je rezervisao restoran i muziku i porodica se radovala tom slavlju i velikom danu za njih.

„Nažalost, snašla ih je velika tragedija, koju nisu mogli ni u najcrnjim košmarima da sanjaju. Celo selo je pretužno zbog smrti ovog momka“, rekao je izvor za pomenuti list.

Izvor: kurir.rs