POTRAGA ZA BRATOM (2) I SESTROM (5) SE NASTAVLJA! Izvučen potpuno smrskan auto iz Tare u kom je poginula majka (27) dece! FOTO

Region

Potraga za dvoje maloletne dece, bratom (2) i sestrom (5)koja su juče posle sletanja u kanjon Tare ispala iz vozila, nastavljena je danas. U međuvremenu, je izvučeno potpuno smrskano vozilo iz kanjona reke.

Da podsetimo u nesreći, koja se dogodila u petak u 16.59, poginula je Jelena Vuković (27), dok su spasioci iz olupine automobila izvukli živog njenog sina koji je prevezen u bolnicu, ali za dvoje dece se još traga.

Do nesreće je došlo nakon što je automobil iz, za sada neutvrđenih razloga, sletio u kanjon. Potragu otežava mutna voda, pa je roniocima nepregledna Tara.. U potragu za decom uključen je čak i dron, kako bi vidljivost bila bolja, pošto Tara zbog brzaka onemogućava ronioce da imaju bolju vidljivost.

Komandir Službe zaštite i spašavanja Žabljaka Drago Popović rekao je da ne odustaju od potrage, a da su splavovi i oprema u punoj funkciji. On je rekao da su ronioci iz Bijele pretražili reku u dužini od oko četiri kilometra, kao i da su dobrovoljci i splavari raspoređeni u priobalnom delu.

Veliki broj ljudi, prijatelja i rodbine okupio na mesto nesreće.

Kurir.rs/CRTCG