Jovana u emisiji nosi “pola kilograma” zlata oko vrata: Moćni simbol našao se i na voditeljkinim prstima

Showbizz

Jovana Jeremić, voditeljka “Novog jutra”, i ovog puta uspela je da svojim stajlingom iznenadi gledaoce pored malih ekrana, pa je tako osim bujnog dekoltea, pažnju skrenula i masivna ogrlica od zlata.

Jovana koja se, kako je nedavno izjavila, sada oblači malo ozbiljnije. Ovog jutra u studiju se pojavila u teget plišanoj haljini, a svi su gledali u njen dekolte. Pažnju je privukao nakit koji je voditeljka nosila oko vrata i na prstima.

Na sebi imala zanimljivu masivnu ogrlicu u obliku škorpije, koja je napravljena od belog i žutog zlata, a isti motiv našao se i na voditeljkinim prstima.

Opšte je poznato da je Jovana Škorpija u horoskopu i ovo često ističe u emisijama, te ne čudi što se odlučila za ovu simboliku.

Inače, Jovana je nedavno dala prvi intervju za hrvatske medije u kojem je između ostalog pričala i o svom načinu i stilu odevanja, pa pomenula i svima dobro pozanti zeleni kombinezon.

“Zeleni kombinezon me je proslavio, pa onda kupaći koji sam nazvala “mikini”. O njemu piše čitav Balkan. Svi se bave mojim “mikinijem” i ne vidim što je tu sporno. Ili ja nisam normalna ili ne znam šta se događa s društvom. Osmišljavam dosta sama šta ću obući, a imam i asistentkinju Maju, u poslednje vreme sam, ajmo to tako kazati, više ozbiljnija”, ispričala je Jovana Jeremić za hrvatske medije.

Izvor: pink.rs