NEDA UKRADEN KRALJICA NEKRETNINA! IMA 3 STANA, VILU, KUĆU I APARTMANE! U Kvadratima Ima 4.500.000 €, A Sad Kupila I STAN U ZAGREBU

Showbizz

NEDA UKRADEN KRALJICA NEKRETNINA! IMA 3 STANA, VILU, KUĆU I APARTMANE! U kvadratima ima 4.500.000 €, a sad kupila i STAN U ZAGREBU

Neda Ukraden se, bez sumnje, dobro stambeno obezbedila, pa je tako pre nekoliko godina kupila stan u Zagrebu. U pitanju je nekretnina u novogradnji od 75 kvadrata.

Osim toga, pevačica je kupila i dve garaže u zgradi, od po 18 kvadrata. Stan je trosoban i nalazi se na osmom spratu. U njemu su dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, izdvojen WC, kuhinja i terasa površine oko pet kvadrata. Prema pisanju hrvatskog portala Imperijal, za ovu nekretninu Neda je izdvojila 117.000 evra.

Inače, Neda odranije poseduje dva stana u naselju Golf na Banovom brdu, čija je površina oko 200 kvadrata. Prema tržišnim cenama, vrednost ovih nekretnina je oko 300.000 evra. Pre dve godine kupila je i elitni stan u naselju Beograd na vodi, koji se vodi na ime njene ćerke Jelene Bilbije. Navodno, prema pisanju medija, taj stan je plaćen oko 400.000 evra.

Neda je vlasnica i vile od 150 kvadrata u Lepetanima u Boki Kotorskoj, koja prema procenama vredi oko milion i po evra, a pre nekoliko godina izgradila je zgradu s nekoliko apartmana u istom mestu, čija je vrednost oko dva miliona evra.

– Vila ima tri sprata, a svaki po sto kvadrata. Sagradila sam ove apartmane uz pomoć kuma moje ćerke Jelene Velibora Jokića, koji je investitor. Na kraju sam se izborila za svoje zemljište i uložila u njega – rekla je Neda svojevremeno.

Ove godine pevačica je renovirala srušenu kuću u Imotskom, gde je izgradila i bazen u dvorištu. S obzirom na to da se ova nekretnina nalazi na 30 minuta od obale mora, njena vrednost je oko 200.000 evra. Kad se sve sabere, pevačica u nekretninama ima više od 4.500.000 evra, čime se približila svom kolegi Goranu Bregoviću, koji i dalje drži prvo mesto po broju stanova i vila, čiji je vlasnik u nekoliko država u regionu. Kurir.rs/Aleksandar Panić